Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves leszek Májusban. Lány...

16 éves leszek Májusban. Lány vagyok 159 cm . Mennyi lenne az ideális testsúlyom?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 17:52
 1/4 anonim válasza:
A neten van fent kismillió kalkulátor..BMI kalkulátor, nézd meg őket, kiszámolja neked.
2014. ápr. 20. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

50 kg körül.

De ezt sem lehet egyértelműen rámondani, mert van, akinek erősebb a csontozata vagy izmosabb és akkor pl. hiába több kg egy másik azonos magasságú emberhez képest, mégsem tűnik mondjuk "kövérebbnek".

Én is ekkora vagyok, én 57 kg vagyok, nem vagyok kövér, de itt-ott azért lenne mit még alakítani. (nemrég adtam le egyébként egy tetemesebb súlyfelesleget)

2014. ápr. 20. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
47-55-ig oké.
2014. ápr. 20. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ide irkáld be a kilókat, és nézd meg, mi jön ki, abból be lehet lőni a tól/ig határokat.

[link]

2014. ápr. 21. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!