14,5 évesen még nem menstruálok, a 12 éves hugom pedig igen, miért van ez?
Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 08:48
1/5 anonim válasza:
Azért, mert ahogy láthatod, kívülről sem vagytok ugyanolyanok. Belülről sem. Más a szervezetetek, a hormonháztartásotok, és bármennyire is egy családban éltek, másfajta környezeti hatások is érhettek titeket. Ne ess kétségbe, teljesen időben vagy még, akkor lehet gond, ha 17 éves korodra sem menstruálsz.
2/5 anonim válasza:
Ez egyénektől függ. Van akinek 10 éves korában jön meg, van akinek 15. De viszont van egy korhatár, hogyha addig nem jön meg akkor el kell menni orvoshoz. Csak az a baj, hogy nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Később érsz, ebben semmi fura nincs, én pl majdnem 16 voltam amikor megjött.
4/5 anonim válasza:
Én 14 éves voltam mikor először megjött. A barátnőim közül nekem jött meg utoljára. De így utólag nem is bánom. Addig nem kellett erre figyelni minden hónapban..semmi várnivaló nincs rajta :)
22N
5/5 anonim válasza:
17 éves korodig bármikor megjöhet, az normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!