Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj ha még nem nem menstruá...

Az baj ha még nem nem menstruálok,14 évesen?

Figyelt kérdés
Az baj ha 14 éves lány vagyok és még nem jött meg a menszeszem?(2001.01.04.-én születtem)

2015. júl. 13. 21:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem,szőrzetem már kb 1 éve van,de a mellem elég kicsi...
2015. júl. 13. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2015. júl. 13. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha 16 éves korodig nincs meg, akkor lesz majd baj.

Egyébként szőrzet megjelenése után 2 évre jön meg általában. Ha megnyugtat beszélj valakivel, pl anyuddal, vagy dokival. De amúgy nem baj.

2015. júl. 13. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,Anya vinni akar orvoshoz,hogy miért nem jött még meg..de én nem megyek!! :O :( 2 éve kezdett nőni,de 1 éve már rendesen nagy..áhh ez de idegesítő..
2015. júl. 13. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj??

17 éves korig kellene megjönnie, addig ráérsz.

Én 16 és fél voltam amikor megjött.

2015. júl. 14. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, max lesz még egy nyarad amikor nem kell a ciklusodhoz igazítani a strandolást. Élvezd ki. :)
2015. júl. 14. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem baj,picit későnêrő vagy,főleg ha még csak 1 éve kezdtél szőrösödni(10-11 éveseknek már szőrös a nunija) és alig van melled,ma sok lánynak 11-12 évesen jön meg,legkésőbb 13 éves korba anmensije.

.16 éves korodig kell megjönnie,ha addig nem jön meg endokrinológushoz kell menni.

2015. júl. 18. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

De hogy kell még orvoshoz menned!Ne is enged,kicsit kêsőnérsz ennyi.

Azt azért tud hogy a mensi első pár évében a mensi kimaradozhat,korábban,később jöhet meg a vártnál,túl sokáig(10-12 napig),vagy kevés ideig eltarthat,görcsölhet a hasad(nospa jó rá),hasmenésed lehet.Ez mind normális.Azért írom le,mert sok anyuka erre nem emlékszik mar és a tini lányát erőszakkal dokihoz akarja cibálni ha ezek előfordulnak.

2015. júl. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!