Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 évesen még nem menstruálok?...

20 évesen még nem menstruálok? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok és magától még soha nem jött meg az első, csak gyógyszerrel. 16 évesen voltam először nőgyógyászaton, ott azt mondták még most nem kell aggódni majd ha 18 leszek akkor. 18 évesen ismét elmentem mert még nem volt menzesz. Különböző vizsgálatok jöttek, nőgyógyászati vizsgálat, hormon vizsgálat, különböző vérvételek, UH,CT vizsgálat, persze mindent rendben találtak. Minden szervem megvan ahhoz hogy menstruáljak. Gyógyszeresen is kezeltek. Szedtem Norcolutot miután beszedtem rendesen meg is jött, folyamatosan 3 dobozzal szedtem be, mindig rendesen megjött. Az orvos azt javasolta, hogy várjunk a következő hónapig, hogy most már hátha megjön magától, de semmi. Vissza mentem írt fel fogamzásgátlót mert az általában rendbe hozza a ciklust. 1 levéllel szedtem be kiderült, hogy trombózisra hajlamos vagyok így abba kellett hagyni. Mondták, hogy lehet a súlyom miatt 70kg voltam leadtam 10 kg-ot. Azóta semmi. Az orvosom azt monda, hogy Ő már nem tud másat csinálni, azt javasolta keressek fel több orvost is, de ők is erre a pontra jutottak, hogy nem tudnak már mit csinálni. Valaki volt már így, vagy valami javaslat, hogy mit tehetnék még?
2014. júl. 29. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Endokrinológushoz menj, ne nőgyógyászhoz.
2014. júl. 29. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Endokrinológián is jártam már, ott is mindent rendben találtak.
2014. júl. 29. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tested hormonháztartásának egyik legfontosabb központja a pajzsmirigy, ha működése során probléma lép fel, az kihat az egész szervezetedre. A szerv működése befolyásolja a szervezet anyagcsere-folyamatait, a testhőmérsékletet, az oxigénfelhasználást, valamint hatással van a menstruációra is. Ha a menzesz kimaradása mellett fáradékonynak és kimerültnek érzed magad, esetleg túlsúllyal küzdesz, mindenképpen keresd fel orvosodat.
2014. júl. 29. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

ha ilyen helyzetben lennêk, gyógyteáznék.

nézz utána. cickafarkfű, barátcserje, málnalevél...

egy próbát megér!

2014. júl. 29. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló csak művi vérzést csinál, hihetetlen, hogy menstruációs zavarokra ezt írják fel. Esetleg egy magán endokrinológushoz nem akarsz elmenni? Húzós, de ha a többiek ennyire tehetetlenek...
2014. júl. 29. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek cisztáid? Inzulinrezisztenciád?

PCOS?

2014. szept. 20. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!