Felfázás szerű tünetem van, de szerintem másról lehet szó. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
A pasim néhány napja jól megujjazott és azóta nagyon fáj ott lent. Olyan, mintha fel lennék fázva. Folyton pisilnem kell, ha pisilek akkor kevés jön ki és eléggé csíp. Hiába nincs már bennem egy csepp sem akkor is ugyan úgy megmarad ez az inger. Viszont van, hogy napközben elmúlik és este vagy reggel jelentkezik újra. Először arra gondoltam, hogy azért érzékenyebb lent, meg fog jönni. Meg is jött, de még mindig ugyan az a tünet és nem múlik. Félek, ha már megszünik a menstruációm, akkor sem szűnik meg ez a tünetegyüttes. Mit tudnék tenni?
18/L
2017. jún. 5. 08:52
11/13 anonim válasza:
Felsértés kb 4-5 nap alatt elmúlik.
12/13 anonim válasza:
Tipikusan a hólyaghurut tünetei. El lehet viselni, de nagyon kellemetlen. Nem érdemes gyógynövénnyel kezelni (vagy használ, vagy nem, és így dupla pénz). Erősebb sexnél velem is előfordult. Szerintem, egyszerűbb és gyors megoldás a doki. Nem feltétlen nőgyógyász kell. Háziorvos is megoldja. Szokott nézni pisimintát.
13/13 anonim válasza:
Tőzegáfonya márka: nekem Dr Herz van. Hát nekem segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!