SOS! Szerintem hólyaghurutom van, mi az első lépés a gyógyulás érdekében?
Lànyok, nők, akinek volt már ilyen problémàja,az tudna tanácsot adni?
Régóta szenvedek ettől a problémától, egyszer elmúlik aztán visszajön.Nagyon gyenge vagyok, be vagyok lázasodva és rettenetesen félek. Próbáltam a Pannonhalmis vesetisztító teakeveréket, hatástalanul.Forró ülőfüdrőztem, attól is egyszer hol jobb, hol rosszabb. Tanácstalan vagyok. Fél éve jelentkeztek a gondok...és egyre csak rosszabbodnak, főleg így a rosszabb idő kezdetére.
Ha lázas vagy, akkor hívd fel az ügyeletet, szerintem be fognak hívni, és kapsz antibiotikumot is. Nekem is volt ilyen, és azonnal beparancsoltak. Ezzel nem szabad viccelni, mert a veséd is rámehet, azt pedig nem mókás dolog donoréra cserélni!
Ha az ügyeletre nem is akarsz bemenni, reggel menj el a háziorvoshoz, és kérj rendes gyógyszert. Teakeverék meg ülőfürdő egy hólyaghurutot nem biztos, hogy kikezel, eléggé ellenálló baktériumokkal kell gyakran küzdeni.
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy a hüvelyem fáj vagy a húgycsövem.
Sajnos e mellett "bekaptam" egy vírust is..torokfájás, fülfájás stb és lehet ettől vagyok lázas.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Vittem vizeletet az orvosomnak, kaptam antibiotikumot meg elküldték a tettest tenyésztésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!