5napja kesik, ma teszteltem, igaz nem reggel hanem delutan es negativ lett, de szerintem mar ki mutatta volna a teszt igaz? A tobbi lent!
Ha progeszteronhoz hasonló a hatása, akkor elég rendesen késhet tőle a vérzésed.
De a tünetek alapján a terhességet se zárnám ki teljesen, lehet hogy később lesz csak pozitív a teszt neked is.
A legjobb az lenne, ha elmennél nőgyógyászhoz, ő mindenképp választ ad a kérdésedre. Ha két hete késik, és még mindig negatív a teszt, mindenképp menj el, mert ennyi késés már nem "fér bele".
Egy hét, tíz nap eltolódás (ha csak ritka alkalom!) még belefér, ennyiért én nem mennék dokihoz, csak hormontablettát írna rá.
Azzal nem igen ertek Egyet h 1-2 hettel utana mutatja ki valakinek , ugyanis az rettentoen ritka!
Ha 2-4 nap mulva is negativ.akkor elmennèk orvoshoz. Minden egeszseges nonek kimarad a peteerese èvente 2-4 alkalommal. Ilyenkor kihuzodhat a menzesz is, ennek hatasara. Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!