Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás szerű tünetem van,...

Felfázás szerű tünetem van, de szerintem másról lehet szó. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

A pasim néhány napja jól megujjazott és azóta nagyon fáj ott lent. Olyan, mintha fel lennék fázva. Folyton pisilnem kell, ha pisilek akkor kevés jön ki és eléggé csíp. Hiába nincs már bennem egy csepp sem akkor is ugyan úgy megmarad ez az inger. Viszont van, hogy napközben elmúlik és este vagy reggel jelentkezik újra. Először arra gondoltam, hogy azért érzékenyebb lent, meg fog jönni. Meg is jött, de még mindig ugyan az a tünet és nem múlik. Félek, ha már megszünik a menstruációm, akkor sem szűnik meg ez a tünetegyüttes. Mit tudnék tenni?

18/L

2017. jún. 5. 08:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
86%

Két lehetőség van:

1.: A pasid felsértette a hüvelyed

2.: Elkaptál valamilyen fertőzést

A második eshetőség miatt irány a nődoki!

2017. jún. 5. 09:01
 2/13 anonim válasza:
44%

Ne viccelj.. ez kérdés 18 évesen neked?

Természetesen menj nőgyógyászhoz.

Megvizsgál, elmondod, hogy mit érzel, felír egy 1000 ft-os gyógyszert + esetleg javasol hüvelylóra visszaállítót, amit a gyógyszer után kell elszedned.

Kislány, ha ennyire nem tudod mit tegyél ilyenkor, inkább hagyd a szexelést későbbre ... mert ez még lófütty dolog.. :(

2017. jún. 5. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Nálam is szó szerint ugyanez a helyzet most ami veled csak nekem szex után jelentkezett és nagyon kellemetlen :S

Csak nekem is tegnap jött meg így a héten nem tudok orvoshoz menni, de ha menstruáció után is ez lesz akkor viszont elmegyek a nőgyógyászhoz. Te is ezt tedd mert magadnak úgysem tudod kikezelni.

N

4/13 anonim válasza:
100%
Szerintem is inkàbb valamilyen fertőzés. Mindenképpen menj el dokihoz,nem veszítesz semmit és legalább meggyógyulsz ha olyan a baj.
 5/13 A kérdező kommentje:

Ha felsértette, ami szerintem eléggé valószínű, akkor az mennyi idő alatt múlik el? És lehet esetleg valamivel enyhíteni?

2017. jún. 5. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakori, hogy ilyenkor bacik kerülnek a húgycsőbe. A népnyelv ezt hívja felfázásnak.

Sok-sok folyadék, és vörösáfonya tabletta. Ha nincs benne extra dózis c-vitamin, azt is szedj mellé.

Pár nap alatt enyhülnie kell, ha nem, akkor irány a doki, aki antibiotikumot írt fel.

2017. jún. 5. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez fertőzés, ugyanez volt nekem a katétertől.
2017. jún. 5. 10:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 5. 10:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Valaki tudna ajánlani, hogy milyen márkájú vörösáfonya kapszulát vegyek?
2017. jún. 5. 10:55
 10/13 anonim válasza:
67%

#1-es vagyok

A #6-os válaszoló leírta a lényeget. Pár nap alatt rendbe kell(ene) jönnöd, ha csak felsértett a pasid. Ha viszont nem múlik el, akkor inkább menj el dokihoz.

Illetve ahogyan én sem, úgy az ide írogatók közel 100%-a sem nőgyógyász, így mi max megtippelni tudjuk, hogy esetleg mi lehet.

2017. jún. 5. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!