Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön már meg az első...

Mikor jön már meg az első menzeszem?

Figyelt kérdés

14 vagyok, osztalyombol mar mindenkinem megjott, csak nekem nem. Alapbol nagyon felek a mutetektol, stb.tol, es ha kiderulne hogy valami komolyabb betegseg miatt nem jonne meg, en rosszul lennek...

Melleim nottek, de nem nagyok :/ nem vagyok veszesen sovány, de egyszeruen nem tudok hizni (testsulyt nemsokára irni fogok, de most nem vagyok még otthon). Szerintetek meg fog jonni? (Bocsanat amiatt, hogy nem raktam ekezetek, de nincs sok idom,es csak telefonrol tudtam megirni a kerdest. Bocsi meg egyszer.)

2017. ápr. 30. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dehogy kerül sor műtétre, 14 (!!!!!!!!) éves vagy! Majd ha 16-17 évesen se jön meg, talán adnak hormont. De ennyi idősen nincs ezzel semmi baj.
2017. máj. 2. 15:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is magamra ertettem , hanem általánosságban mit tesznek ilyenkor
2017. máj. 2. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, megjött.... hááát.. legrosszabbkor.. holnap megyünk nyaralni Horvátországba... Szerintetek bemehetek ettől még a vízbe? :/ (Érdekes, hogy elsőre elég sok jött... át is áztam.. csak a bugyim, a nacim hál' Istennek nem..)
2017. júl. 16. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!