Ez befolyásolhatja hogy mikor fog megjönni az első menzeszem?
Figyelt kérdés
168cm vagyok 52kg ès az osztálytársam azt mondják hogy sovány vagyok, de van aki nálam is soványabb.Szóval lehet hogy a súlyom miatt fog kèsöbb megjönni az első?
Előre is köszi a válaszokat és ha valaki megtudná mondani h mennyi az ideális annak megköszönném.
2017. febr. 2. 18:26
1/5 A kérdező kommentje:
Ja ès 12 vagyok hamarosan 13 leszek
2017. febr. 2. 18:28
2/5 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok 57 kilóval.:) Szerintem kicsit vagy csak sovány, nagyban nem fog befolyásolni, max a genetika az ami miatt később jön meg. De 50 alá ne menj, mert az már kóros.
3/5 anonim válasza:
Nem attól függ hogy hány kilós vagy, minden a genetika. Ne aggódj meg fog jönni előbb utóbb. Anyum pl 15 volt amikor neki megjött szóval, ne aggódj ezen ennyit 17/L
4/5 A kérdező kommentje:
Okès ès van valami konkrèt előjel amiből tudni fogom hogy mingyárt megjön?
Jöhetnek mèg kèrdèsek
2017. febr. 3. 21:28
5/5 anonim válasza:
Hogy befolyásolná a testtömeg és és a testmagasság a hormonjaid müködését???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!