Mikor jön már meg az első menzeszem?
14 vagyok, osztalyombol mar mindenkinem megjott, csak nekem nem. Alapbol nagyon felek a mutetektol, stb.tol, es ha kiderulne hogy valami komolyabb betegseg miatt nem jonne meg, en rosszul lennek...
Melleim nottek, de nem nagyok :/ nem vagyok veszesen sovány, de egyszeruen nem tudok hizni (testsulyt nemsokára irni fogok, de most nem vagyok még otthon). Szerintetek meg fog jonni? (Bocsanat amiatt, hogy nem raktam ekezetek, de nincs sok idom,es csak telefonrol tudtam megirni a kerdest. Bocsi meg egyszer.)
16-17 éves korodig normális, ha még nem jön meg. Befolyásolhatja az is, hogy vékony vagy.
Amúgy meg örülj neki, hogy még nincs. Nekem 11 éves koromban jött meg és sok medencés buliról lemaradtam miatta szidtam, mint állat :D
Kicsit próbálj hízni. Elég sovány vagy. Egyébként még van időd, ne aggódj. (Az is lehet, hogy még van pár lány, akinek nincs meg, csak hazudnak. Te vállald csak fel, ez nem ciki.)
20N
Szia :)
Én 14,5 voltam amikor megjött, mar kijártam az általánost is. Én is aggódtam, meg persze kivancsi voltam. 38 kiló és 145 +- centi lehettem, szóval nem igazán van súlyhoz, magasságghoz, korhoz kötve.
Fehéres folyásod van már?
Betét és váltóbugyi mindig legyen nálad, mert bármikor megjöhet.
Ui: Az előttem szólónak igaza van, 16-17 éves korodig megjöhet, ha utána nem, akkor orvos.
Minden jót kívánok Neked!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!