Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg az első menzeszem?

Mikor jön meg az első menzeszem?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, két éve van fehérfolyásom, 1 és fél éve vannak a tüneteim, már karácsony óta folyamatosan nagyon görcsöl a hasam, fáj a mellem, és nagyon sok fehérfolyásom van, naponta legalább két bugyim átázik...Sokszor amikor odanyulok wc paoirral, piros egy kicsit, meg a bugyimban is vannak pöttyök, és a mellem már nagy, szóval már nem kéne meglennie?

2017. febr. 5. 00:05
 1/10 anonim válasza:
100%
Esetleg nem lehet, hogy már van csak eleinte még gyenge? Mert szerintem simán megeshet. De ha nem is, hetek hónapok kérdése
2017. febr. 5. 00:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, még tuti nem, észrevettem volna, bármilyen gyenge is, köszi a választ
2017. febr. 5. 00:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod,még ráer megjönni. De szerintem lassan már megfog,mert nálam is így kezdődött. Mármint piros pöttyök nem voltak,de folyásom az nagyon. :)
2017. febr. 5. 00:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2017. febr. 5. 00:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Kerlek irjatok meg valaszokat
2017. febr. 5. 01:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nemsokára meg fog jönni. De ha naponta két bugyid ázik át akkor célszerű volna tisztaságit használnod.
2017. febr. 5. 09:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hasznalok
2017. febr. 5. 10:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt
2017. febr. 5. 10:13
 9/10 anonim válasza:
Az is befojásolhatja, hogy anyukádnak mikor jött meg, de nálam nem egészen így volt:anyukámnak 15 évesen nekem meg 11 évesen amúgy nem sokára meg fog jönni tegyélbe az iskolatáskádba betétet.😀
2017. febr. 9. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de neked már megjött.

"Sokszor, amikor odanyúlok WC papírral, piros egy kicsit, meg a bugyimon is vannak pöttyök."

Drága kisbogár, ez a menstruáció, csak még gyenge. A pár órás kis paszatolás, és a piros pötty is menstruáció.

20N

2017. febr. 10. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!