Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek jó alakom lesz...

Szerintetek jó alakom lesz 57-58kg-osan is?

Figyelt kérdés
168cm vagyok most 50kg és súlyos étkezési zavarral küzdök az orvosom azt javasolta,hogy 58kg-ra fel kell híznom vagy ha nem befektet a kórházba ahol még kövérebbre felhizlalnak

2017. ápr. 19. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én 174cm vagyok és 71kg, de voltam 47 is valamikor.

el nem tudom képzelni hogy az 50 annyira kevés lenne, de a 60 kg biztos hogy jól áll.

sőt, még több is, ha edzettél. az izomnak nagy súlya van és kevés "helyet foglal".

ha nem tetszene a "súlyosabb" alakod, 2 hónap a konditeremben csodákat tesz, nem fogysz csak átalakítja a súlyt izommá.

2017. ápr. 19. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Látatlanban senki nem tudja eldönteni.Attól függ a plusz súlyok hogyan oszlanak el rajtad,illetve sportolsz e rendszeresen.
2017. ápr. 20. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább csináld magad, mint kórházban. A 58 kiló teljesen normális a magaságodhoz.
2017. ápr. 20. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem akartok olyan orvost keresni, aki az OKOKAT is felderítené, nem csak pofázik?!

Amúgy ha nem sporttal mész 55-56 kilóra NEM lesz jó alakod. Vékony lábak és puffadt-zsíros has, mivel izmod semmi sem lesz, ami kiegyenlítse.

2017. ápr. 21. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen. Én is ennyi (48-50 kg) voltam 16 évesen. Aztán 20 éves korom óta vagyok 54-58 között (kis megszakítással amikor közel 70 is voltam) De így összegezve mondhatom, hogy se az 50, se a közel 70 kg nem volt jó. Az ideális az 54-58 kg számomra. Én mondjuk vékony csontú is vagyok. Ha te erősebb (izmosabb, erősebb csontú) alkat lennél, akkor lehet, hogy még plusz pár kiló az ideális. Igaza van az orvosnak, persze ezt most nehéz objektíven megítélned az étkezési zavarod miatt :( Kívánom, hogy sikerüljön meggyógyulnod!
2017. ápr. 22. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!