Január vége óta vérzek folyamatosan, már nem tudom mit csináljak! Voltam orvosnál, de nem talált semmit?
Figyelt kérdés
Két sztk-s orvosnál is voltam, vitamint kaptam meg vérzés csillapítót,de nem múlik! Vizelet, vér, ultrahang vizsgálat negatív.2017. ápr. 7. 14:22
31/33 A kérdező kommentje:
Egyesnek: úgy megijedtem mikor olvastam a válaszod h annak hatására kezdtem el még aznap keresni másik orvost. Úgyhogy végülis hasznos volt. Igy találtam rá a Maternity klinikára amiről nagyon jókat olvastam. A Mens mentisben egy hónap múlva lett volna csak időpont. Igaz hogy ez nagyon drága de rögtön fogadtak es par nap múlva műtenek. most a pénz nem számit csak az egészsegem. Spórolni akartam azzal hogy allamiba mentem azt hittem ott is meg gyógyítanak rendesen. Tegnap láttam hogy milyen elkepeszto különbseg van korhàz és korhàz között :(
2017. ápr. 11. 09:29
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki irt és pròbàlt segíteni.
2017. ápr. 11. 09:31
33/33 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg érdekel, megműtöttek, kaptam gyógyszert és azóta már teljesen meggyógyultam :)
2017. aug. 16. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!