Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Január vége óta vérzek folyama...

Január vége óta vérzek folyamatosan, már nem tudom mit csináljak! Voltam orvosnál, de nem talált semmit?

Figyelt kérdés
Két sztk-s orvosnál is voltam, vitamint kaptam meg vérzés csillapítót,de nem múlik! Vizelet, vér, ultrahang vizsgálat negatív.
2017. ápr. 7. 14:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Kórházba kéne menned, kérj beutalót
2017. ápr. 7. 15:32
 12/33 A kérdező kommentje:
Rutascorbint kaptam. Azt mondta vastag a nyh
2017. ápr. 7. 15:40
 13/33 anonim ***** válasza:
Én már többször jártam így. Egyszer segített egy provera nevű gyógyszer. Nálunk ezzel kezdik mindig a próbálkozást. Második alkalommal nem segített, csak a kuret. Harmadik alkalommal már az sem. Akkor 9 hónap után magától múlt el. Negyedik alkalommal segített a provera. Nálam az okára nem jöttek rá (egy tipp volt csak az elmúlt 3 évben, mióta ezzel szenvedek). Pedig én nem csak nőgyógyászoknál voltam, hanem endokrinológusoknál (mensmentisben is), hematologusnal, meddőségi centrumban és immunologusnál is. Mindenképp menj el újra orvoshoz. Lehet hogy "csak" hormonális probléma, de sajnos méhtestrák is lehet. Nem értem, hogy miért nem csinálnak küretet ennek kizárására.
2017. ápr. 7. 15:56
 14/33 A kérdező kommentje:
Jesszusom ne riogassatok basszus. Ha komoly baj lenne gondolom kimutatta volna az ultrahang meg a labor. De hétfőn elmegyek egy másikhoz. Csak pár megnyugtató szót szeretnék tőletek hogy minden ok lesz. Aki csak riogatni tud az kérem ne írjon így is ki vagyok eléggé borulva. Köszönöm
2017. ápr. 7. 16:46
 15/33 anonim ***** válasza:

A küret nem hülyeség- mert nyernek mintát a nyálkahártyából (kizárják a rosszindulatúságot) - a kürettel eltávolítják

a "fölös" ny.hártyát s általában meg szokott szűnni

a probléma

2017. ápr. 7. 17:29
 16/33 anonim ***** válasza:
Pesti vagy?
2017. ápr. 7. 17:29
 17/33 anonim ***** válasza:
Én nem riogattalak,.ugyanezen én már ötször végigmentem. Kétszer volt küretem, kétszer izgultam, hogy nehogy rákos legyek. Kétszer rettegtem hetekig a családommal együtt, hogy ne legyen nagy baj. Az orvosom se tudott mit mondani, uh nem minden rosszindulatú elváltozást mutat ki. De ha neked jobb homokba dugni a fejed, hát tedd. Semmi bantot, rosszindulatút nem írtam, szerintem nem érdemeltem meg ezt a hangnemet. Saját peldammal próbáltam segíteni.
2017. ápr. 7. 17:38
 18/33 anonim ***** válasza:
Hormon zavar lehet egyébként
2017. ápr. 7. 17:59
 19/33 anonim ***** válasza:
Lehet, pl. nincs tüszőrepedésed
2017. ápr. 7. 18:00
 20/33 A kérdező kommentje:
17 es ne haragudj nem akartam bunkó lenni csak eléggé parázok én is.
2017. ápr. 7. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!