Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Január vége óta vérzek folyama...

Január vége óta vérzek folyamatosan, már nem tudom mit csináljak! Voltam orvosnál, de nem talált semmit?

Figyelt kérdés
Két sztk-s orvosnál is voltam, vitamint kaptam meg vérzés csillapítót,de nem múlik! Vizelet, vér, ultrahang vizsgálat negatív.
2017. ápr. 7. 14:22
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igen budapesti vagyok
2017. ápr. 7. 18:25
 22/33 anonim ***** válasza:
De sajnos az nem elég, ha parazol. Menni kell és hajtani, és új dokihoz menni. Hidd el, én tudom, hogy min mész át. Második küretem a fiunk második születésnapján volt. Zokogtam az orvosom vállán, hogy nem halhatok meg. Életem egyik ha nem legnagyobb mélypontja volt. Sok minden osszejott. 3 év alatt kb 1 millió forintot költöttem el a betegség kiderítésére és kezelésére. De nem intézheted el annyival, hogy biztos nincs nagy baj. Január nem két hete volt.
2017. ápr. 7. 18:44
 23/33 A kérdező kommentje:

Bejelentkeztem kedden egy magán dokihoz. Talán ott jobban odafigyelnek rám. Remélem minden rendben lesz.

Utolsó, végül kiderült mi okozta a vérzést?

2017. ápr. 7. 20:27
 24/33 anonim ***** válasza:
Küretet mindenképp kellene csinàlni.Sajnos ugyanez volt nekem is,vastag nyhàrtya,nem múló vérzés,új labor teljesen jó.Küret mutatta ki a méhtestràkot.Nem ijesztgetése,csak jó tanàcs.
2017. ápr. 7. 20:45
 25/33 anonim ***** válasza:
Én csak egy tippet kaptam. Eszerint időközönként leáll az agyalapi mirigyem hormontermelése. De tétet nem tenne rá az orvos. De legalább mindenféle rákot, véralvadási zavart, pajzsmirigy betegséget kizártak.
2017. ápr. 7. 21:04
 26/33 anonim ***** válasza:
Mióma (jóindulatú daganat) okozta nálam. Győrben tudnám ajánlani a dokimat aki megoldotta a problémát. Egyébként hüvelyi ultrahang mutatta ki.
2017. ápr. 9. 00:43
 27/33 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok, és nem találok kivetnivalót a kommentemben.

Ilyen esetben NEM ide kell irogatni hanem gőzerővel keresni az orvost, vagy maximum egy "ez a bajom, milyen doki lenne jó rá"-jellegűt.

2017. ápr. 10. 15:03
 28/33 A kérdező kommentje:
Végül ma voltam a Maternityben és azt mondtàk h műteni kell :((((
2017. ápr. 10. 23:35
 29/33 anonim ***** válasza:
Ne félj, legalabb van megoldas! Szoritok, minden rendben lesz!
2017. ápr. 10. 23:42
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. ápr. 11. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!