Január vége óta vérzek folyamatosan, már nem tudom mit csináljak! Voltam orvosnál, de nem talált semmit?
Figyelt kérdés
Két sztk-s orvosnál is voltam, vitamint kaptam meg vérzés csillapítót,de nem múlik! Vizelet, vér, ultrahang vizsgálat negatív.2017. ápr. 7. 14:22
21/33 A kérdező kommentje:
Igen budapesti vagyok
2017. ápr. 7. 18:25
22/33 anonim válasza:
De sajnos az nem elég, ha parazol. Menni kell és hajtani, és új dokihoz menni. Hidd el, én tudom, hogy min mész át. Második küretem a fiunk második születésnapján volt. Zokogtam az orvosom vállán, hogy nem halhatok meg. Életem egyik ha nem legnagyobb mélypontja volt. Sok minden osszejott. 3 év alatt kb 1 millió forintot költöttem el a betegség kiderítésére és kezelésére. De nem intézheted el annyival, hogy biztos nincs nagy baj. Január nem két hete volt.
23/33 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem kedden egy magán dokihoz. Talán ott jobban odafigyelnek rám. Remélem minden rendben lesz.
Utolsó, végül kiderült mi okozta a vérzést?
2017. ápr. 7. 20:27
24/33 anonim válasza:
Küretet mindenképp kellene csinàlni.Sajnos ugyanez volt nekem is,vastag nyhàrtya,nem múló vérzés,új labor teljesen jó.Küret mutatta ki a méhtestràkot.Nem ijesztgetése,csak jó tanàcs.
25/33 anonim válasza:
Én csak egy tippet kaptam. Eszerint időközönként leáll az agyalapi mirigyem hormontermelése. De tétet nem tenne rá az orvos. De legalább mindenféle rákot, véralvadási zavart, pajzsmirigy betegséget kizártak.
26/33 anonim válasza:
Mióma (jóindulatú daganat) okozta nálam. Győrben tudnám ajánlani a dokimat aki megoldotta a problémát. Egyébként hüvelyi ultrahang mutatta ki.
27/33 anonim válasza:
Egyes vagyok, és nem találok kivetnivalót a kommentemben.
Ilyen esetben NEM ide kell irogatni hanem gőzerővel keresni az orvost, vagy maximum egy "ez a bajom, milyen doki lenne jó rá"-jellegűt.
28/33 A kérdező kommentje:
Végül ma voltam a Maternityben és azt mondtàk h műteni kell :((((
2017. ápr. 10. 23:35
29/33 anonim válasza:
Ne félj, legalabb van megoldas! Szoritok, minden rendben lesz!
30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. ápr. 11. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!