Mennyi idő alatt szokom meg a tampont?
Figyelt kérdés
Most hordtam másodjára, de a kihúzása elég fájdalmas. Minit használok, de egy nap max egyszer, annyit bírok. Mondjátok, hogy egy idő múlva elmúlik vagy enyhül a fájdalom, mert sokkal egyszerűbb lenne gyakrabban hordani tampont. Szűz vagyok, lehet azért rossz mert szűk vagyok?2017. márc. 30. 18:05
1/3 anonim válasza:
Én is használtam szűzként tampont. De soha nem volt fájdalmas a használata. Gyakorlatilag nem is éreztem, hogy bent van.
Szerintem nem is jól helyezed fel és talán az is a baj, hogy nincs olyan erős vérzésed és amikor húzod ki, akkor még nincs úgy megtelve, hogy könnyen kijöjjön.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, amikor bent van, akkor nem fáj, csak amikor kihúzom. De lehet hogy nem volt teljesen megtelve, de mivel mini, ezért gondoltam két óra alatt megtelik, tovább még nem merem (meghát minire erősebb vérzéssel).
2017. márc. 30. 20:11
3/3 anonim válasza:
4-5 orát hagyd benn, két ora alatt csak.maszatos lesz, johogy nem tudod kiszedni.
A kihuzás meg szar, nekem is pedig már joideje nem vagyok szüz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!