Tampont hogyan kell felhelyezni? (14l)
Figyelt kérdés
Először használnám és még szűz vagyok.2017. márc. 9. 09:10
1/8 anonim válasza:
Van a dobozában egy "használati utasítás",ábrákon mutatja,hogy hogyan kell helyesen feltenni.
Minit vegyél,azzal próbálkozz először.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem fog fájni?
2017. márc. 9. 09:13
3/8 anonim válasza:
Nem fog. De arra figyelj,hogy told fel,ameddig csak tudod,mert ha nem rakod elég fentre akkor kényelmtlen lesz,mikor sétálsz érezni fogod ,hogy ott van. De ha elég mélyre rakod,akkor észre sem fogod venni,hogy benned van.
4/8 anonim válasza:
Én ajánlom azt hogy tükörrel nézd ahogy felhelyezed. Így legalább látod hogy mi hol van ha még nem vagy tisztában a testettel. Én is az első alkalommal tükör segítségével helyeztem föl a tampont.
5/8 anonim válasza:
Ha nem akarod, nem muszáj használnod.
6/8 anonim válasza:
Igen azt is fontos megemlíteni hogy csak akkor használd ha akarod. Én 20 éves vagyok és csak strandra használok tampont mert a betétet jobban szeretem.
7/8 anonim válasza:
Nem kötelező használnod. Ha nehezen megy fel, akkor képzeld el, ha megduzzad négyszeresére, akkor hogy fog kijönni.
8/8 anonim válasza:
De, fájhat. Nekem szűzen felejtős volt, és néha még most is baromi szar feltenni (pláne kihúzni olykor), de enélkül meg szétáznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!