Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha nem tudom...

Mit tegyek ha nem tudom felhelyezni a tampont?

Figyelt kérdés
Most van meg a menstruációm, és a következő alkalommal amikor meglesz nyaralni leszünk tehát szükséges lesz a tampon használata. Korábban nem kellett tampont használnom és csak most próbálom először, sikertelenül. Nem megy fel és még fáj is. Mit tegyek? 15/L

2016. jún. 15. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem megy fel és fáj, akkor ne erőltesd. Ki lehet bírni a nyaralást mensivel is.

19L

2016. jún. 15. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél tampaxot (pl. Rossmannban). Ez jobban is csúszik, mint a tampon és higiénikusabb is.
2016. jún. 15. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudtam felrakni, amíg szűz voltam. Ha fáj, ne erőltesd. Elhiszem, hogy rossz, ha nem tudsz majd strandolni, de sajnos van ez néha így, túl lehet élni. :)
2016. jún. 15. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne fel, hanem 45 fokos szöget próbáld meg felhelyezni!
2016. jún. 16. 08:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Majd még megpróbálom mert fontos lenne mert a nagy részén strand lesz és nagyon szeretem... meg balettozom is szóval majd ha fellépés lesz akkor is ki kell bírni...

Reménykedek, mert előtte leszek edzőtáborban és hátha hamarabb lenne..

2016. jún. 16. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!