Ti hogy cseréltek tampont ha nem otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Szórakozóhely, pláza mosdóra gondolok elsősorban higiéniai szempontból. Hiába mosok kezet előtte, legtöbbször az ilyen helyeken nincs is szappan, másrészt amíg beérek a mosdóba, muszáj megfogni az ajtót ahhoz, hogy be tudjam zárni, ezek után pedig nem szívesen rakok fel magamnak egy tampont. Nedves törlőkendővel áttörlöm bent is a kezem, de úgy érzem semmit nem ér..2017. márc. 16. 10:50
1/5 anonim válasza:
Alkoholos kézfertőtlenítőt vegyél, van belőle egész pici üveggel is, akármilyen kis táskában elfér, vagy zsebben. Papírzsepivel fogd meg a kilincseket. A nedves törlőkendő tényleg nem ér semmit ilyen szempontból.
2/5 anonim válasza:
Antibakterialis torlooendo mindig van nalam, meg inkabb applikatoros tampont szoktam ilyenkor hasznalni ha van (persze ha nem felejtek el venni, vagy potolni a neszeszerbe), nekem az ilyen helyeken sokkal szimpatikusabb a hasznalata...
3/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló írta plusz még én azt csinálom hogy van mindig a táskámban egy pici üveg tusfürdő és ha nincs valahol szappan akkor előveszem azt és azzal mosok előtte kezett.A DM-ben lehet kapni ilyen mini tusfürdőt.
4/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog.Bal kézzel fogom meg a kilincset és zárom rá az ajtót.Jobbal meg felteszem a tampont.
5/5 anonim válasza:
Egyik kézzel nyitok ajtót, a WC ülőkét körbeteszem papírral, másik kézzel tampon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!