Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogy cseréltek tampont ha...

Ti hogy cseréltek tampont ha nem otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Szórakozóhely, pláza mosdóra gondolok elsősorban higiéniai szempontból. Hiába mosok kezet előtte, legtöbbször az ilyen helyeken nincs is szappan, másrészt amíg beérek a mosdóba, muszáj megfogni az ajtót ahhoz, hogy be tudjam zárni, ezek után pedig nem szívesen rakok fel magamnak egy tampont. Nedves törlőkendővel áttörlöm bent is a kezem, de úgy érzem semmit nem ér..
2017. márc. 16. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Alkoholos kézfertőtlenítőt vegyél, van belőle egész pici üveggel is, akármilyen kis táskában elfér, vagy zsebben. Papírzsepivel fogd meg a kilincseket. A nedves törlőkendő tényleg nem ér semmit ilyen szempontból.
2017. márc. 16. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Antibakterialis torlooendo mindig van nalam, meg inkabb applikatoros tampont szoktam ilyenkor hasznalni ha van (persze ha nem felejtek el venni, vagy potolni a neszeszerbe), nekem az ilyen helyeken sokkal szimpatikusabb a hasznalata...
2017. márc. 16. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy az előttem szóló írta plusz még én azt csinálom hogy van mindig a táskámban egy pici üveg tusfürdő és ha nincs valahol szappan akkor előveszem azt és azzal mosok előtte kezett.A DM-ben lehet kapni ilyen mini tusfürdőt.
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon egyszerű a dolog.Bal kézzel fogom meg a kilincset és zárom rá az ajtót.Jobbal meg felteszem a tampont.
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Egyik kézzel nyitok ajtót, a WC ülőkét körbeteszem papírral, másik kézzel tampon fel.
2017. márc. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!