Most cseréltek nálam hidat, a doktornő előre kérte a pénzt, miután felrakta otthon vettem észre hogy egy foggal kevesebbet rakott fel mint amit kifizettem, a híd nem illeszkedik az ínyre, mit tegyek?
Számlát kaptál?
Egyébként:
Ha megfúrják / tömik a fogad akkor 1-15 év és annyi neki.
Tökéletes kompromisszummentes megoldás CSAK implant..
Az összes többi szemfényvesztés, amiből csak ezek a doktorcsótányok gazdagodnak...
Számla nélkül semmilyen elvárásod nem lehet!
Midnent rá lehet fogni a TE szervezetedre.
Javaslatom orvosi kamara / Igazságügyi orvosszakértő bevonása, ha van időd / pénzed erre...
"híd mellett lévő fogba is beleköszörült"
Hidd el nem véletlen, megvékonyította vagy fel is sértette a zománcot, ott most szabadon van a fogbél, vagy legalábbis közel áll hozzá.
A híd illeszkedése pár héten vagy hónapon belül magától is kikoptatja, és be fog szuvasodni, vagy lobbanni..
Meg lehetne nézetni, hogy valódi orvos e egyáltalán, mostanában elég sok kuruzsló lebukik.
Egyébként a NAV hoz is fordulhatsz, de sajnos sanszos, hogy ott le vannak már előre varrva a dolgok az ilyen esetekre..
Eleve ott nagy valószínűséggel csak adóügyi szempontból fognak a dologhoz állni..
Mert nem lehet elvárásod jogilag!
Az hogy foglalkozik veled, az Ő jóindualata, etikája stb!
Ami nincs papírra lefektetve az jogilag nem létezik érted?
Vagy te hogyan bizonyítanád be a tárgyaláson, hogy azt a hidat ő csinálta és nem valaki a sufnituning műhelyből?
Vonalkód van a hídon vagy rá van vésve a doki neve?
Ja innentől meg majd megy az egymásra mutogatás!
Az orvos azt fogja állítani ő nem hibázott a technikus cseszte el, a technikus meg az ellenkezőjét fogja állítani.
te tudod mihez kezdesz, én javaslom a hivatalos szervek bevonását kapásból, kártérítési kereset benyújtását és egy másik fogorvos keresését akivel mindent dokumentáltok, mielőtt bárminek is nekilát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!