Mi a teendő akkor, ha az első 2 fogamra rosszul lett
felrakva a korona és a doktornő nem akarja levenni?
Figyelt kérdés
2013 októberében anya rábeszélt, hogy csináltassuk meg. Lecsiszolt a 57+-os csajszi a fogamból, tett fel koronát. Igen ám, de olyan 2-3 hét múlva érszre lehetett venni, hogy bemegy alá a kaja és fogselyemmel is be lehet a korona tetejénél a korona alá nyúlni vagy 3 mm mélyre. Onnan a bekerült ételt nem lehet fogkefével kimosni és fogselyemmel se rendesen. Januárban visszamentünk... úgy, hogy szedje le, nem jó, mert be megy alá az étel (és a színe se klappol a többi foghoz és görbe is, de az már mellékes). De nem akarta leszedni, arra hivatkozott, hogy csak be van gyúladva az íny stb.. meg persze ajánlott egy több mint 1000 Ft-os fogkrémet.. de nyilván nem lesz tőle jobb (meg be se volt gyulladva az ínyem.. csak mondja).
Ilyenkor mit lehet csinálni? Menjünk vissza megint és mondjuk neki erőszakosabban, hogy addig nem tágítunk innen míg le nem szedi meg fenyegetőzzünk feljelentéssel? Egyszerűen már nem maradhat tovább így, mert reggelre bűzlik a kis szoba a számtól mert nem lehet rendesen kitisztítani a korona alatt. :/ Hiába mosok naponta 3-szor fogat... büdos marad a korona tetejénél.
2014. jún. 16. 09:51
1/8 anonim válasza:
Én ezekután nem mennék vissza ehhez a fogorvoshoz, mi a garancia ,hogy ha meg is csinálja,hogy normálisan megcsinálja, én felkeresnék egy másik orvost, és utána ha akarod, visszamehetsz ehhez megmondani,hogy neked volt igazad.
2014. jún. 16. 09:56
2/8 anonim válasza:
Ismerősöktől érdeklődjetek egy nagyon jó fogorvos után és ahhoz menj, mielőbb. Le lehet szedni és fel lehet rakni normálisan, nehogy már alárohadjon a fogad.. (nem kell visszamenni a régi fogorvoshoz)
2014. jún. 16. 09:58
3/8 A kérdező kommentje:
És ha csak nála levetetném, de nem ő vele csináltatnám meg?
Vagy én nem tudom levenni valahogy? :D Hogy kellene levenni? Vagy le kell csiszolni teljesen? (amihez a flex nem lenne jó) :/
2014. jún. 16. 10:18
4/8 anonim válasza:
Nem tudod levenni, leoldják, nem lecsiszolják, nem egyszerű, de meg lehet csinálni. Nem mennék vissza ahhoz, akivel ennyire elégedetlen vagyok. Minek??
2014. jún. 16. 10:21
5/8 anonim válasza:
Keress meg egy másik orvost, egy jó fogorvost, őt pedig vagy pereld be, vagy mondd meg minden ismerősödnek, hogy pocsékul dolgozik, és ne ajánld senkinek. Ha magánorvos, és ilyen szarul dolgozik, előbb-utóbb nem lesz munkája.
2014. jún. 16. 10:29
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem is megyek hozzá vissza szívesen, mert mikor csiszolta az első 2 fogam.. olyan ügyes volt, hogy egy kicsit belekapott a mellette lévő fogamba is...nyilván (pedig nem is mozogtam, csak remegett a keze), hogy majd azt is tömni keljen pár év múlva...
2014. jún. 16. 10:37
7/8 anonim válasza:
Jó, tehát nem visszamenni és keresni sürgősen egy jó fogorvost!! Ne halogasd.
2014. jún. 16. 10:39
8/8 anonim válasza:
Bocsi megkérdezhetném melyik városban lakik ez a doki? Ismerős a téma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!