Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most cseréltek nálam hidat, a...

Most cseréltek nálam hidat, a doktornő előre kérte a pénzt, miután felrakta otthon vettem észre hogy egy foggal kevesebbet rakott fel mint amit kifizettem, a híd nem illeszkedik az ínyre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik fog alatt jó 1,5 mm rés is van, érzékenyek a fogak, végig látszódik a szürke csík, úgy néz ki mint ha már legalább 10 éve fenn lenne és elsorvadt volna az íny. Ráadásul a híd mellett lévő fogba is beleköszörült ami most nagyon érzékeny mindenre. Férjem is most csináltatta a fogait,neki sem tökéletes. Számlát nem kaptunk, több mint fél millió forintot hagytunk ott. Holnap megyek vissza hozzá megbeszélésre. Mik lehetnek az elvárásaim? Előre is köszönöm a véleményeket és válaszokat!
2015. jan. 18. 09:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Először majd javaslom neki hogy adja vissza a pénzemet, a fogtechnikussal meg károlják el a dolgot úgy ahogy akarják, ha nem akkor hivatalos helyre fordulok.
2015. jan. 18. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:

MINDEN FOGORVOS AZT CSINÁL AMIT AKAR!

Nézz szét milyen esetek vannak orvosi körökben, milyen félrekezelések stb.

Hiába van valaki állami alkalmazásban, semmit nem jelent az az ő szempontjából felelősség terén, ez már nem az a világ.

Legtöbb fogorvos pl, nem is ír fel semmiféle gyógyszert, (pl fogpor, vagy fluorid gél stb) egyből fúrót meg vésőt ragad, holott ha te rendszeresen jársz évente 2x legalább állapotfelmérésre ami elvileg ugye ingyenes kellene hogy legyen, akkor először is észre kéne vennie hogy ásványi anyag pótlásra szorul a fogad!

A szuvasodás nem egyik napról a másikra alakul ki, azért ahhoz hónapok kellenek!

Ráadásul érzékeny lesz hidegre melegre, szóval nem csak optikai jelei vannak a dolognak a szervezeted több vonalon is próbál figyelmeztetni amit egy orvosnak észre kellene vennie!

Te hányszor kaptál tanácsot kezelés nélkül bármilyen fogorvostól is?

2015. jan. 18. 10:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Menj utána. Ha tudod hogy igazad van akkor nincs veszteni valód. Sőt én úgy tudom ha nyert ügyed lesz, akkor az összes költséget neki vissza kell fizetni. A per költséget is.
2015. jan. 18. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:

nem kellett volna számla nélkül eljönni.

és az biztos, hogyha ilyenre szánnám magam, akkor utánaolvasnék jó orvos -e.

+ha a férjednek is elcseszte, akkor te miért mentél hozzá?

2015. jan. 18. 10:24
 15/17 anonim ***** válasza:

és mégis mivel akarod bizonyítani, hogy ott voltál?

nincs róla papírod, így olyan, mintha ott sem lettél volna, simán letagadhatja, hogy valaha látott téged

2015. jan. 18. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs semmi a kezedben a történeted alapján amivel bizonyítani tudod, hogy jártál egyáltalán a fogászaton. :(

Egyébként szörnyű ez a történet, nagyon sajnálom!

Azt lehet tudni, hogy hol történt ez az eset, esetleg, hogy ki volt az "elkövető"?

2015. jan. 19. 11:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Úgy látszik megoldódik a dolog. Ma levette a hidat és újat fog csinálni. Remélem az már jó lesz és elfelejtem ezt az egész hercehurcát.
2015. jan. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!