Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell tampont használni?

Hogyan kell tampont használni?

Figyelt kérdés
Most vettem meg az első tamponomat, nincs hozzá se magyar se angol leírás. Meddig kell benthagyni, hogy kell felhelyezni? Vagy egyáltalán milyen fontos szabályok vannak amit be kell tartani?
2017. márc. 18. 15:41
 1/5 A kérdező kommentje:
OB mini
2017. márc. 18. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mosd meg előtte és utána a kezed.

Felhelyezésnél mindenkinek más helyzetbe kényelmes. Guggolva, egyik láb a kád szélén, stb. Próbálgasd. Lazulj el, ne izgulj, csak úgy fog menni. Addig kell tolni, amíg az ujjad el nem tűnik. Kb 6 óránként kell cserélni, de max 8.

2017. márc. 18. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Megmosod a kezed, kibontod a tampont, kihúzod a kis zsinórt. Kis terpeszbe állsz, ellazítod magad, és a mutató- vagy középső ujjaddal feltolod addig, amíg már nem érzed.

Ha nem telik meg, akkor is csak nyolc órára szabad bennhagyni, ha szédülsz, fáj a fejed, érdemes kivenni, és utánna figyelni magad, nem az okozta-e (de ez nagyon ritka). Nem kell minden wc-zésnél cserélni, de ha pisis vagy kakis lett a zsinór akkor igen.

Kivételnél finoman ki kell húzni a zsinórral. Ha kiszakadt a zsinór, akkor ki is tudod nyomni.

2017. márc. 18. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült elsőre minden gond nélkül. A zsínorral kell valamit csinálni? Kicsit zavar hogy kilóg.
2017. márc. 18. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a nagyajkak közé szoktam előre húzni, így nem zavar. De "szabály" nincs rá, hogy mit kell csinálni vele.

20N

2017. márc. 19. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!