Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megyek elsőnek nogyógyász...

Most megyek elsőnek nogyógyászhoz. Fogamzásgátlót iratni es hogy viszgalnak meg?

Figyelt kérdés
Meg most megyek elsonek oda es kicsit felek mert nagyon kellemetlen ez nekem.. Es meg arra vagyok kivamcsi hogy ijenkor a terhesseget is neuik meg minden??

2017. márc. 22. 13:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Sok esetben le se kell vetkőznöd, de kikérdeznek a ciklusodról, szedsz-e más gyógyszert, egyéb rizikó faktorok pl. dohányzás stb.

Egyáltalán nem kell félned.

2017. márc. 22. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Fogamzásgátlót mész iratni. Ehhez hogy jön a terhesség?

Namindegy.

Ha megvizsgál akkor hüvelyen keresztül fog.

Semmi rossz nincs benne, kb 2 perc az egész.

Kikérdez, aztán felírja a gyógyszert.

De van olyan aki meg se vizsgál csak felír valamit.

2017. márc. 22. 14:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Ugy van hogy. Mindig 2-3 honapot szokott kihagyni a menstruaciom.. Igy mar akkor biztos hogy meg is nezi igaz?
2017. márc. 22. 14:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem fogamzásgátlót kellene felírni, mert az egy mű ciklust hoz létre, tehát a problémád nem oldódik meg, csak elfedi azokat. A hormonjaidat kellene rendbetenni egy endokrinológussal.
2017. márc. 22. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihagy ennyit akkor valami hormonproblémád van. Először nőgyógyászhoz menj, ő vérvételből néz hormonokat.
2017. márc. 22. 15:23
 6/13 A kérdező kommentje:
De etteol a hormon lroematol nem lehet semmi bajom?
2017. márc. 22. 16:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De nyilván lehet. Csak a nőgyógyásznak egyszerűbb fogamzásgátlóval tömni, mint kivizsgálni a hormonproblémát. Erre tévedésből se fogamzásgátlót szedj, az a problémát nem oldja meg!
2017. márc. 22. 17:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Felsorolnad hogy mihet mertmar par eve igy vagyok...
2017. márc. 22. 17:07
 9/13 A kérdező kommentje:
*milyen bajom lehet tőle.. Bocsi felre irtam
2017. márc. 22. 17:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, így konkrétan nem tudom felsorolni, de nyilván nem egészséges, hogy nem menstruálsz rendesen. Utánanézhetsz a neten.
2017. márc. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.