Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szedek, es anyukám nem tudja, de nogyógyászhoz megyünk ( másikhoz), akkor rájön az orvos hogy szedem? Vérvétel vagy ultrahangból?
úristen... szerinted kimutatja a tablettákat?
nem is értem, hogy hogy szedhetsz gyógyszert ha alapvetőeket nem tudsz.
Nem jön rá, de megkérdezi és válaszolnod kell.
Persze anyukádnak nem kötelező bent lennie veled.
És miért mentek nőgyógyászhoz?
Fertőzés? Gomba? - mert a fogamzásgátló fogékonnyá tesz ezekre, ezért sem árt rögtön elmondani az orvosnak.
Plusz, ugyan lehülyéztétek, de egyáltalán nem butaság, hogy UH-val láthatja-e.
Nyilván nem a tablettát, de a nyálkahártya vastagságából és az utolsó vérzés időpontjából (amit meg kell mondani), következtetni tud arra, hogy gyógyszer lehet a dologban (1) mert túl vékony lesz a hártya, ahhoz képest, hogy hol jársz a ciklusban; illetve 2) peteérésnek sem lesz nyoma.
Ha ahhoz nagy kislány vagy, hogy gyógyszert szedj, légy ahhoz is nagy kislány, hogy bevalld!
Köszi utolsó, erre gondoltam!
Ugye a fogamzásgátló miatt nincs peteérés - ez pedig látszik az ultrahangon- erre voltam kíváncsi - úgy látszik sokaknak itt fogalmuk sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!