Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvos ezt a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kováts Vanessza kérdése:

Az orvos ezt a fogamzásgátlót írta fel. Velgyn 3 mg, de hozzá tette hogy ez új készitmény. Szerintetek megbízható?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért szerinted csak viccelt?
2013. júl. 29. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Amúgy megbizható, a Yaz is ilyen, én is azt szedtem.. nem lettem terhes, viszont más mellékhatásai voltak.. de azok ugyanúgy megvoltak a Mercilonnak is.. ami régebbi..
2013. júl. 29. 19:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Sokan azt írják, h nem merik be szedni mert annyira új, h nem minden patikába kapható.

Első fogamzásgátlóm.

Kérjek másikat, vagy meg bízhatok ebben?

2013. júl. 29. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyan már.

Ez a tabletta teljesen ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza (és ugyanolyan mennyiségben), mint a Jangee vagy a Yasminelle. Tök ugyanaz, csak más a gyártója.

És megsúgok vmit: generikumot (így nevezik azt a szart, ami egy másiknak a "másolata") csak azután lehet gyártani, hogy lejárt az eredeti gyógyszer szabadalma.

Ez Magyarországon tudtommal 10 év.

Szóval ez a gyógyszer igazából már sok éves készítmény, csak most más is legyártja más néven.

2013. júl. 30. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:

szart=szert*

Véletlen elírás volt.

2013. júl. 30. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Na most kíváncsiságból megnéztem. A Yasminell (ami hangsúlyozom, teljesen ugyanaz a készítmény, csak más a neve) engedélyzeésének a dátuma 2006. 05. 17. Tehát ha ez volt az eredeti készítmény, akkor is már 7 éves...

2013. júl. 30. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. júl. 30. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:

szia

én ezt szedem,és teljesen jó, az égvilágon semmi mellékhatása nincsen, és az első szemtől véd, legalábbis nálam tényleg így volt

2013. aug. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!