Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos ezt a fogamzásgátlót írta fel. Velgyn 3 mg, de hozzá tette hogy ez új készitmény. Szerintetek megbízható?
Sokan azt írják, h nem merik be szedni mert annyira új, h nem minden patikába kapható.
Első fogamzásgátlóm.
Kérjek másikat, vagy meg bízhatok ebben?
Ugyan már.
Ez a tabletta teljesen ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza (és ugyanolyan mennyiségben), mint a Jangee vagy a Yasminelle. Tök ugyanaz, csak más a gyártója.
És megsúgok vmit: generikumot (így nevezik azt a szart, ami egy másiknak a "másolata") csak azután lehet gyártani, hogy lejárt az eredeti gyógyszer szabadalma.
Ez Magyarországon tudtommal 10 év.
Szóval ez a gyógyszer igazából már sok éves készítmény, csak most más is legyártja más néven.
szart=szert*
Véletlen elírás volt.
Utolsó vagyok.
Na most kíváncsiságból megnéztem. A Yasminell (ami hangsúlyozom, teljesen ugyanaz a készítmény, csak más a neve) engedélyzeésének a dátuma 2006. 05. 17. Tehát ha ez volt az eredeti készítmény, akkor is már 7 éves...
szia
én ezt szedem,és teljesen jó, az égvilágon semmi mellékhatása nincsen, és az első szemtől véd, legalábbis nálam tényleg így volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!