Szeretnek egy honapra fogamzasgatlot muszaly elmenni nogyogyaszhoz vagy eleg ha a hazi orvos irja fel a gyogyszertarban azt mondtak hogy nem muszaly ha csak egyszer kell akkor ok is tudnak adni mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 16:02
1/6 anonim válasza:
Nem muszáj,de egy hónapra minek? És ez komoly kérdés,nem kötözködni akarok.
2/6 anonim válasza:
Csak akkor írass fel fogamzásgátlót ha már aktív szexuális életet élsz,egyébként használjatok gumit.
3/6 A kérdező kommentje:
azert kellene mert lesz egy hetes kirandulas ahol nincs alkalmam rendes tisztakodasra szoval napi 1-2szer s nagyon szoktam gorcsolni +sok verem jon es szeretnem elobbre hozni egy hettel
2013. jún. 20. 16:21
4/6 anonim válasza:
Ez nagyon rossz megoldás. Az első levél után messze nem biztos,h akkor jön meg,amikor akarod,viszont a hormonrendszeredet teljesen felborítja.
5/6 anonim válasza:
Háziorvos néha felírja, néha nem, nincs rá jó válasz. Viszont ha ennyire görcsölsz és vérzel is, akkor lehetséges, hogy egyébként is jót tenne neked a gyógyszer, de semmiképp sem egy hónapig szedve. Gyógyszer mellett csökken a vérzés erőssége és enyhülnek a görcsök, én csak ezért kezdtem el szedni 17 évesen, mert más nem segített, végül ezt javasolta az orvosom. Nem mondom h évekig szedd, de szerintem valameddig lehet megérné. Nem akarom antibébire rábeszélni a kérdezőt, de tudom mennyire rossz nagyon görcsölni és erősen vérezni és nekem jót tett az antibébi. Nem kell hosszú évekig szedni szünet nélkül és akkor máris nem olyan gonosz dolog.
6/6 anonim válasza:
Egy hónapra szigorúan tilos fogamzásgátlót szedni, mivel fel fogja borítania hormonháztartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!