172 cm 15 éves lánynak sok az 56-57kg?
Figyelt kérdés
58 kg voltam de betegség alatt lefogytam 54kgra. Mostanában nagyon éhes vagyok és sokszor eszek keveset és sikerült visszaszednem magam 57re😶 mennyire ideális még ez a testsúly?2017. márc. 10. 21:03
2/8 anonim válasza:
Teljesen jó.De plussz 2-3 kg-val is rendben lennél.
3/8 anonim válasza:
A tükör mondja meg,ne mi.
Ha magadnak tetszel,akkor teljesen jó vagy,habár 57 kg-mal teljesen jó lehetsz :D
4/8 anonim válasza:
Nekem is kb így van 18 évesen hozzá 11%os testzsírral szerintem kicsit már kevés.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem 23% a testzsírom.
2017. márc. 11. 11:23
6/8 anonim válasza:
Akkor pont jó lehet, de te érzed, látod.
Látatlanban a normál alja körül lehetsz, nem árt ha keveset felszedsz még, feltéve ha sikerül, ne erőltesd de szerintem csak az a lényeg,hogy jól érezd magad.
8/8 anonim válasza:
Egészségesen vékony. Még 1-2 kg plusszal is vékony lennél! ;) szal no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!