Barna folyás menstruáció helyett. Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 éve jött meg, azóta nem volt semmi gond a menstruációmmal.Az utóbbi 2-3 hónapban viszont eléggé rakoncátlankodik.Soha nem maradt ki, a múlt hónapban is megjött, viszont elég rövid ideig tartott, és a vérzés is kevés volt.Ma reggel jött meg, 4 napot késett.Nagyon erős görcseim voltak, de ez megszokott.Viszont mikor megnéztem a betétet, barna foltok voltak rajta, nem vér.Ilyen csak a végén szokott lenni.Fel is vagyok puffadva eléggé.Terhes nem lehetek, mert semmilyen módon nem ért hozzám férfi, és úgy "normálisan" még én sem nyúltam magamhoz soha.Mi lehet az ok?Talán még nem állt be a vérzés?
15/L
2017. márc. 8. 16:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem hormonális probléma. Menj orvoshoz.
2/5 The Devil Herself válasza:
Valószínű rakoncátlankodnak a hormonjaid. A pajzsmirigyedtől elkezdve, az ovariumokon át bárhol felmerülhet a deprimált aktivitás, így endokrinológushoz kellene elfáradni, de az is megfelel, ha nődokihoz mész először, ő megvizsgál, és majd elküld endokrin vizsgálatokra is, hogy megtudjuk, hol a bajság. Nem kell megijedni, stresszhatás, vagy hirtelen fogyás is produkálhatja a hormonrendszer "spórolós" működését, de érdemes pontot tenni ennek a végére, ez pedig csak laborokkal és fizikális vizsgálattal, stb. lehetséges.
3/5 anonim válasza:
Semmi baj, ne aggódj. Velem volt olyan hogy egesz nyáron tehát 3 hónapon keresztül csak barnázás volt, mégsem volt semmi bajom . Aztan szeptemberben ugyanugy normalis mennyiség volt . 15/L
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Mindenképp orvoshoz fogok fordulni. :)
2017. márc. 8. 18:07
5/5 anonim válasza:
Okozhatja az is, ha nem fogyasztasz elég folyadékot és emiatt nincs meg a normális módon, ilyenkor fejfájás, sápadtság, erőtlenség is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!