Ma megjött az első menszeszem. Január közepén volt valami barna folyás. Ezek szerint mostmâr ve áll a menszeszem? Ugy értem minden hònapban mag fog jönni?
A januári barna maszat volt az első mensi, ez a második. Kizárt, hogy beállt, ehhez több év kell. Vezesd naptárban.
20N
Nem csak a vérzés idejét/hosszát érdemes vezetni, hanem mást is. Ha már van/lesz peteérésed, akkor még azt is fogod tudni, hogy mikor jön meg (kb 10 napra előre), ha követed a ciklusodat. Persze ez nem mindenkinek jön be, mert nincs kitartása/gusztusa/kedve hozzá, de szerintem nagyon hasznos dolog. :) Itt összeszedtem az alapvető tudnivalókat: kelenfoldon.blogspot.hu/2017/01/cikluskovetes.html
Valószínűleg kell pár év, mire rendszeres lesz a menstruációd, ez természetes. Nekem a háziorvosom arra, hogy 34+-3 napra szokott megjönni, azt mondta, hogy normális. Szóval nem biztos, hogy 28 napra kell beállnia (ez egy elterjedt tévhit, egy tankönyvi példa, nagyon sok nőnek nem ilyen a ciklusa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!