Életemben először kezdtem el szedni a fogamzásgátlót. A leírtak és a nőgyógyász szerint ha a menstruáció első napján beveszem a tablettát akkor védett leszek . Aggódnom kellene?
Mindig a vérzés minősül menstruációnak. Ha csak barna folyás az még nem az. Valószínű most a tabletta miatt nem is lesz már ilyen, ilyenkor visszafojtja a dolgot és ezért van pl sokáig elhúzódó vérezgetés.
Érdemes az első levél alatt gumit használni, nekem még váltásnál is javasolta a doki!
Meg kellett volna várni, hogy vörös vér folyjon, és utána elkezdeni szedni. Már mindegy. Szedd, ahogy a doki mondta. De én az egy hónapot minden fogamzásgátló esetében megvárnám, az a biztos.
20N
Köszönöm a válaszokat! :)
Ma már megjött "normálisan" .
Így is védekezzek még vagy már nem szükséges?
Én az első hónapban használnék pluszban gumit. Nekem a doki is ezt javasolta, hiába véd elméletileg a bogyó az első szemtől.
20N
A rendes vérzés az első nap. A barnázás még nem teljesen az, az barna folyás, pecsételés. Voltam már hormonos vérvételen 3x, elmondta a doki direkt mindig: az a nap számít 1.napnak amikor vér távozik és piros, előbb ne mert az még nem az. A megelőző pecsételést sem számoljuk bele a ciklusnapokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!