Hogyan tartsam higiénikusan az intim testrészem?
Tudom hogy a nők nem szarnak, de ha szarnának akkor úgy lenne a helyes hogy a gáttól a popsi kijáratig törölnék a hátsó felüket. Sok nőnek ebből van baja, pedig szerintem teljesen logikus.
Aztán ott vannak a nyilvános wck, medencék, tavak, ahonnan sok mindent lehet elkapni.
A műszálas bugyi sem egészséges, beizzadsz, bacik letelepszenek, beteg leszel.
A puncidat nem szabad belül mosni, mert ő nagyon szépen rendben tartja magát bizonyos testnedvekkel és ha megmosod akkor felborítod a bent lévő kémiai állapotot. Kívül természetesen kell, olyan naponta.
Egyátalán nem értem, hogy miért lettem lepontozva, de mivel biztos vagyok benne, hogy tudományosan helytálló a hozzászólásom ezért bemásolom ide mégegyszer, aztán lehet megint lehúzni, de mostmár érvekkel:
"Tudom hogy a nők nem szarnak, de ha szarnának akkor úgy lenne a helyes hogy a gáttól a popsi kijáratig törölnék a hátsó felüket. Sok nőnek ebből van baja, pedig szerintem teljesen logikus.
Aztán ott vannak a nyilvános wck, medencék, tavak, ahonnan sok mindent lehet elkapni.
A műszálas bugyi sem egészséges, beizzadsz, bacik letelepszenek, beteg leszel.
A puncidat nem szabad belül mosni, mert ő nagyon szépen rendben tartja magát bizonyos testnedvekkel és ha megmosod akkor felborítod a bent lévő kémiai állapotot. Kívül természetesen kell, olyan naponta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!