Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tartsam higiénikusan...

Hogyan tartsam higiénikusan az intim testrészem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Nem használok intim mosakodószert, és érdeklődöm, hogyan lehet hatásosan az nélkül is tisztán tartanom magam.
2008. okt. 11. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Tudom hogy a nők nem szarnak, de ha szarnának akkor úgy lenne a helyes hogy a gáttól a popsi kijáratig törölnék a hátsó felüket. Sok nőnek ebből van baja, pedig szerintem teljesen logikus.

Aztán ott vannak a nyilvános wck, medencék, tavak, ahonnan sok mindent lehet elkapni.

A műszálas bugyi sem egészséges, beizzadsz, bacik letelepszenek, beteg leszel.

A puncidat nem szabad belül mosni, mert ő nagyon szépen rendben tartja magát bizonyos testnedvekkel és ha megmosod akkor felborítod a bent lévő kémiai állapotot. Kívül természetesen kell, olyan naponta.

2008. okt. 11. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
A szappannal, vagy tusfurdovel ilyesmivel sose mosd, mert kipusztitja a hasznos bacikat is. Ha viszont ragaszkodsz ilyesmihez csakis az intim mosakodoszerek johetnek szoba. Csak pamut bugyit hasznalj es minden nyilvanos wc felett 2 meterrel lebbegj.
2008. okt. 11. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Egyátalán nem értem, hogy miért lettem lepontozva, de mivel biztos vagyok benne, hogy tudományosan helytálló a hozzászólásom ezért bemásolom ide mégegyszer, aztán lehet megint lehúzni, de mostmár érvekkel:

"Tudom hogy a nők nem szarnak, de ha szarnának akkor úgy lenne a helyes hogy a gáttól a popsi kijáratig törölnék a hátsó felüket. Sok nőnek ebből van baja, pedig szerintem teljesen logikus.

Aztán ott vannak a nyilvános wck, medencék, tavak, ahonnan sok mindent lehet elkapni.

A műszálas bugyi sem egészséges, beizzadsz, bacik letelepszenek, beteg leszel.

A puncidat nem szabad belül mosni, mert ő nagyon szépen rendben tartja magát bizonyos testnedvekkel és ha megmosod akkor felborítod a bent lévő kémiai állapotot. Kívül természetesen kell, olyan naponta."

2008. okt. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!