Mit tehetnék, hogy ne szúrjon ennyire, és ne legyen ilyen kiütéses az intim testrészem?
Figyelt kérdés
Hello. Nagyon ritkán szőrtelenítem krémmel az intim testrészemet,de nyáron inkább. Nagyon szúr, és olyan borostás rögtön. Arról nem is beszélve,hogy tiszta kiütéses!
Mit tegyek? Mit használjak akkor lent az ilyen problámák elkerülése végett?
2010. jún. 12. 23:17
1/10 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz, gyantáztatni. Sz@r-sz@r, de ő tudja mit csinál, lekapja szakszerűen, másnapra el is felejted.
2/10 A kérdező kommentje:
Áh,ezt nem merem bevállalni :-D
Te gyantáztatod?
Neked is szúr a krémtől?
Nemtudom mit tegyek :-(
2010. jún. 12. 23:28
3/10 anonim válasza:
Én inkább borotválom, krémet oda eszembe nincs kenni, hiába állítják, hogy az direkt oda van. Egyszer elég volt egy fertőzés, nem kockáztatom meg mégegyszer. A borotva meg hát a lehető legrosszabb megoldás, de ideig-óráig, pl. strandolásnál megteszi tökéletesen.
4/10 anonim válasza:
csak a gyanta, nem kell parázni, annyira nem szar.
5/10 anonim válasza:
bocsánat, annyira nem rossz, nem direkt írtam "csúúnyán"
6/10 anonim válasza:
Gyanta. Biztonságos, tartós és anyira nem rossz!
Nekem a borotvától gyulladt be,a krémet nem bírtam.
7/10 anonim válasza:
borotválás után alkoholos fertőtlenítés azonnal. nagyon fájdalmas, de nem gyullad be utána a szőrtüsző.
8/10 anonim válasza:
16:31
Köszi:)így tettem, mégis begyulladt:(((
10/10 anonim válasza:
én Veet krémet használok! és nem szúr de még csak be sem gyullad!nekem bevált!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!