Érett/ Tapaszt lányok vagy nők válaszát kérem (? )
Szerintetek mikor lehet menni uh.-ra amikor megjött?
Mert hát anyummal megbeszéltük csinálni fogunk olyat hogy amikor megjön elmegyünk uh.-ra megnézik h van-e peteérés vagy micsoda, s kapok gyógyszert hogy beállítsák hogy amikor megjön kevesebb legyen,mivel nekem sok van és nagyon fáj a picipocim, szerintetek ez mennyire hatásos és hogy érdemes-e 15 évesen?
Meg stb?
Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszámolni. Én is így voltam tizenévesen, mit te. Aztán később elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azt mondták, hogy ettől majd csökkennek a panaszaim. De semmi. Később azt mondták a dokik, hogy szülés után majd jobb lesz. Már szültem 2x, de semmi változás. Hát ennyi. :(
Nem akartalak elkeseríteni, remélem, neked jobb lesz!
Persze mindenképpen kérd nőgyógyász tanácsát, lehet, hogy neked tudnak segíteni.
Értem.
Köszönöm de akkor próbáljam meg?
hát most nekem is nagyon fáj a hasam... egésznap itt fekszek az ágyba :(
suliba sem akarok így menni de muszáj mert 2 napig nem megyek akkor évet kell ismételnem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!