Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érett/ Tapaszt lányok vagy...

Érett/ Tapaszt lányok vagy nők válaszát kérem (? )

Figyelt kérdés

Szerintetek mikor lehet menni uh.-ra amikor megjött?

Mert hát anyummal megbeszéltük csinálni fogunk olyat hogy amikor megjön elmegyünk uh.-ra megnézik h van-e peteérés vagy micsoda, s kapok gyógyszert hogy beállítsák hogy amikor megjön kevesebb legyen,mivel nekem sok van és nagyon fáj a picipocim, szerintetek ez mennyire hatásos és hogy érdemes-e 15 évesen?

Meg stb?

2010. máj. 9. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalataimról tudok beszámolni. Én is így voltam tizenévesen, mit te. Aztán később elkezdtem fogamzásgátlót szedni, azt mondták, hogy ettől majd csökkennek a panaszaim. De semmi. Később azt mondták a dokik, hogy szülés után majd jobb lesz. Már szültem 2x, de semmi változás. Hát ennyi. :(

Nem akartalak elkeseríteni, remélem, neked jobb lesz!

Persze mindenképpen kérd nőgyógyász tanácsát, lehet, hogy neked tudnak segíteni.

2010. máj. 9. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én elég érett vagyok, de még nem hallottam olyanról, hogy szabályozni lehessen a menstruáció erősségét, főleg nem 15 évesen. A göcsökre vannak hatásos görcsoldók, amik javitanak a helyzeten. A menstruációd erőssége, rendszeressége még csak később fog baállni. Nem hiszem, hogy a menszesz alatti ultrahang segitene.
2010. máj. 9. 18:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm de akkor próbáljam meg?

2010. máj. 9. 18:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet szabályozni nekem a nőgyógyász mondta hogy gondoljam meg.
2010. máj. 9. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
én tizenévesen volt hogy annyira szenvedtem , hogy még felkelni sem volt erőm. aztán elkezdtem sportolni és teltek az évek és most már semmi bajom.
2010. máj. 9. 18:56
 6/11 A kérdező kommentje:

hát most nekem is nagyon fáj a hasam... egésznap itt fekszek az ágyba :(

suliba sem akarok így menni de muszáj mert 2 napig nem megyek akkor évet kell ismételnem :(

2010. máj. 9. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
fölösleges uh.ra menni emiatt Igyál cickafark teát naponta 2-3 csészével 2 hétig majd 2 hétig pihentesd ez a tea csökkenti a vérzés mennyiségét és a fájdalmat is. [link]
2010. máj. 9. 19:01
 8/11 A kérdező kommentje:
értem.rendben.köszönöm.
2010. máj. 9. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a pici poci nagyon aranyos!!!
2010. máj. 10. 06:28
 10/11 A kérdező kommentje:
:D :D
2010. máj. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!