Lányok! Nektek sikerült a tampon felrakása? Hányadik próbálkozásra sikerült? Mert járok focizni és ha épp akkor van meg kellemetlen betéttel futni. Várom a normális lányok válaszát!
Utazás > Előkészületek?? kategórialilag kicsit el vagy tévedve :D
elsőre sikerült feltennem, sosem volt gondom ezzel. a tamponokban van használati utasítás, azon mindent pontosan leírnak.
Nekem kb 4-5. próbálkozásra. Sehogy nem találtam a megfelelő szöget, azán egyszer csak becsusszant! Azóta tudom hogy kell, meghát azét jobban is ismerem a testemet, mint 13-14 évesen.
25/L
Én nem tudtam addig tampont használni amíg szűz voltam. Akkor nagyon megijedtem és anya elvitt a nőgyógyászhoz. Ő azt mondta, hogy a szűzhártyám nem puhul meg annyira havi vérzéskor mint amennyire általában így nem használtam.
Aztán mikor már elvesztettem a szüzességem akkor asszem úgy másodjára sikerült megtalálnom a megfelelő irányt és pózt. :)
En is ki szeretnem probalni, de az az igazsag, hogy felek egy kicsit.
15/L
Akkor már ketten tartunk ettől.. :/ :) Hajrá neked is! ;)
Azért kérdeztem mert nekem nemsokára fog megjönni és akkor szeretném megpróbálni felrakni..remélem sikerül! :/ :$ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!