Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális, hogy az 1. ,2....

Az normális, hogy az 1. ,2. napon 3,5-4órát bír ki a normál méretű tampon, de viszont a 3. napon csak 2órát?

Figyelt kérdés

Pedig általában a nőknél az első 2nap a legerősebb...veletek szokott igy lenni,mint most velem?

16/L

2010. okt. 10. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Nincs olyan, hogy " de viszont"...
2010. okt. 10. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ide,hogy a helyesírási hibáimat javítsd ki...!
2010. okt. 10. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak, akiknek az első nap enyhébb, aztán lesz erősebb, és így fokozatosan kevesebb. Nekem isilyen, az első nap még kevés vér van, utána lesz több, majd megint kevesebb.

"De viszont" meg tényleg nincs. Csak azért az első válaszoló a kérdésre is válaszolhatott volna, ha már vette a fáradságot és kommentelt.

2010. okt. 10. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:

De viszont pont qva mindegy van-e ilyen vagy nincs, nem nyelvtan órán vagyunk.

Kérdező: minden nőnek másmilyen a ciklusa, más az erősség, az előjelek, a hossz, a közérzete olyankor, minden más, neked ilyen. Nincsen vele semmi baj.

2010. okt. 10. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt jön ki az,hogy NEM vagyunk egyformák. És ige,normális dolog.
2010. okt. 10. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
-n
2010. okt. 10. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 3-4. napon a legerősebb. A 2 óra viszont nem jó, használj eggyel nagyobb méretet, az a jó méret, ami 4-6 órát kibír.
2010. okt. 11. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!