Azoknak a válaszát várom akiknek 14 évesen vagy csak utána jött meg a mensije? Nektek, hogy volt? Vártátok? Mit tapasztalatok előtte?
ha 16 évesen vagy utánna nem jön meg akkor aggodj:D de voltmár olyan akinekmég azután jött meg szerintem nem kell aggódnod:]
amugy fehér folyás volt elötte,fájt egy kicsit a hasa,és éreztem vmi változást
Azon a nyáron töltöttem a 16-ot mikor elöször megjött!Érdekes ,mert nem vártam ennyire mint a msotani 13-14 évesek:-)
SEmmi előzménye nem volt!
EGyik napról a másikra ot volt!MOstmár van mellfeszülés,görcsök!DE msot már 24 vagyok!
Nyugodj meg!SZtem nem vagy elkésve!Késöbb érsz mint a többiek!
Nekem a 14.-dik születésnapomon jött meg először, de csak
16 éves koromtól volt rendszeresen 28 naponként. Ez minden
nőnél változó. Ne aggódj!! Idővel meg is unod!! Ha kicsit
később jön / mint a többi lánynak / azért Te épp oly érté-
kes, vonzó, nagylány vagy. Légy türelmes. Sok boldogságot!
Nekem idén nyáron jött meg ,és két hónap múlva leszek 15.
Én már vártam egy kicsit, mert az osztályomban én voltam az egyedüli, akinek még nem jött meg, és elég cikin éreztem magam, mert mindenki úgynézett rám, mint egy pisis kislányra-->eléggé zavaró
fehér folyásom volt előtte, amikor megjött akkor is azt hittem h az van, azztán amikor elmentem WC-re rájöttem h nem az volt...
Nekem nem fájt előtte semmim, nem görcsöltem (és most sem érzek semmit)szerencsére, de ez változó. Van olyan barátnőm, aki megmozdulni se tud ilyenkor
Ne aggódj, meg fog az jönni, nem kell attól tartani
Remélem tudtam segíteni 14/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!