Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan enyhíthető a menstruáci...

Hogyan enyhíthető a menstruációs görcs gyorsan?

Figyelt kérdés
Iskolában végig szenvedek ekkor. Kibirhatatlanul fáj és a többiek persze csak röhögnek ilyenkor h milyen kis gyenge vagyok h ennyit nem bírok ki. Nem tudják mennyire fáj nekem folyton és a gyógyszerek semmit nem hatnak.. Nospa, Cataflan, Algo flex M. Ezek semmit se hatnak egyedül az hatna ha otthon lehetnék az ágyban melegvizes palackkal a hason de ezt itt suliba nem tudom megoldani. Anyum meg nem engedi hogy itthon maradjak. Tudtok valami megoldást ilyenkor? 20/L

2017. jan. 24. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Akkor kell bevenni, mikor érzed, hogy elkezd már fájdogálni. De ha ennyire szar, inkább menj el nőgyógyászhoz kivizsgálásra és irattass erősebb fájadlomcsillapítót vagy fogamzásgátlót.
2017. jan. 24. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

20 évesen anyukád dönti el, mikor maradhatsz otthon? Ez is érdekes. Én ennyi idősen csak közöltem, hogy ma nem megyek, és kész. Egyébként próbálj más fajta fájdalomcsillapítót. Vagy fogd magadat és maradj otthon. Úgyse fog a hajadnál fogva becibálni az órára. Doki majd ad igazolást.

20N

2017. jan. 24. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Vizsgáltasd ki magad, lehet, hogy endometriózisod van! Sokan inkább szenvednek, mint, hogy segítséget kérjenek, mert azt hiszik, hogy ez normális, csak ők "ilyen kis gyengék".

Ne hallgass azokra, akik szerint ez normális, ki kell bírni, el kell viselni. Én is így jártam, évekig szenvedtem, mire diagnosztizálták az endometriózist. Anti-ösztrogén diétával elérhető, hogy ne fájjon, én most csináltam végig egy kúrát, és 3 hónapja nem kellett görcsoldó.

2017. jan. 24. 14:17
 4/7 anonim válasza:
93%
Nekem az apranax szokott segiteni, de ez vényes gyogyszer, háziorvos is tud felirni gorcsoldokat
2017. jan. 24. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
20 evesen nem jutott meg eszedbe ezzel elmenni nogyogyaszhoz???
2017. jan. 24. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál már. Nincs hormonproblémám. De mióta megvan azóta szenvedek vele. Köszönöm a további válaszokat! :)
2017. jan. 24. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nincs hormonproblémád? Nézték a hormonszintjeidet, vagy csak úgy gondolod?

A nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy van-e hormonproblémád. Vérvételre ugyan elküldhet, és akkor a legalapvetőbb dolgok kiderülnek. De a hormonjaidról igazán egy endokrinológus tud nyilatkozni.

Az endometriózisra rákérdeztél a nőgyógyásznál?

2017. jan. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!