Hogyan enyhíthető a menstruációs görcs gyorsan?
20 évesen anyukád dönti el, mikor maradhatsz otthon? Ez is érdekes. Én ennyi idősen csak közöltem, hogy ma nem megyek, és kész. Egyébként próbálj más fajta fájdalomcsillapítót. Vagy fogd magadat és maradj otthon. Úgyse fog a hajadnál fogva becibálni az órára. Doki majd ad igazolást.
20N
Vizsgáltasd ki magad, lehet, hogy endometriózisod van! Sokan inkább szenvednek, mint, hogy segítséget kérjenek, mert azt hiszik, hogy ez normális, csak ők "ilyen kis gyengék".
Ne hallgass azokra, akik szerint ez normális, ki kell bírni, el kell viselni. Én is így jártam, évekig szenvedtem, mire diagnosztizálták az endometriózist. Anti-ösztrogén diétával elérhető, hogy ne fájjon, én most csináltam végig egy kúrát, és 3 hónapja nem kellett görcsoldó.
Honnan tudod, hogy nincs hormonproblémád? Nézték a hormonszintjeidet, vagy csak úgy gondolod?
A nőgyógyász nem tudja megállapítani, hogy van-e hormonproblémád. Vérvételre ugyan elküldhet, és akkor a legalapvetőbb dolgok kiderülnek. De a hormonjaidról igazán egy endokrinológus tud nyilatkozni.
Az endometriózisra rákérdeztél a nőgyógyásznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!