Menstruációs görcs miatt kapnék igazolást?
A görcsoldó nekem soha nem hatott ha nagyon fáj a hasad annak hormonális és egyéb szervi okai vannak nem jó ha ilyenkor tornázol pláne hogy nem is esik jól.
Engem egy életen át elkísért és egy Aflamin Rapid nevű poralapú gyógyszert használtam rá, de az meg nem tesz jót a későbbi peteérésnek ha babát akarsz. Ez egy reumás fájdalomra való gyógyszer.
Szerintem biztosan ad felmentést. :)
Minden jót!
ha nem csak görcsölsz, hanem hányingered is van, esetleg hánysz, szédülsz, elájulsz..stb. tüneteid is vannak.
egyébként pedig tűrjél! vegyél be nospát, vagy algopirint, vagy algoflexet és kész!
nem te vagy az egyedüli aki menstruációs görcsökkel szenved még se rinyál azon, hogy jaj vajon a gyerekorvos kiír-e a suliból!
mi van, holnap dogát írtok és nem készültél?
Köszönöm a válaszokat!
Ritkán szoktam görcsölni de akkor nagyon.
Utolsó válaszolónak üzenem h már vettem be algoflexet is de nem igazán enyhült és nem írok holnap dogát :)
Igaz, én hánytam,hasmenésem volt talán ezért kaptam igazolást.
Nekem sem használtak a görcsoldók,fájdalom csillapítòk.
Olyan 15-18 éves koromig mèg 2 havonta injekcióztak az első napon, azóta valami változott,mostmár az algoflex forte 600mg-ot szedem. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!