Valami jó tippet adni mestruációs görcsre?
Szia!
Nekem 2 évig volt az a problémám, hogy borzasztóan fájt a hasam, minden bajom volt, én sem mentem sokszor iskolába. Semmilyen fájdalomcsillapító sem hatott.
Most néhány hónapja felírtak rá fogamzásgátlót utolsó megoldásként. Ez az egyetlen gyógyszer, ami nekem segített, hiába ajánlgattak mindenféle teát, hasmelegítőt és gyógyszert.
17/L
1: Igen, Apranaxot kaptam, arra mondtam, hogy ha 2-t,3-at beveszek semmi hatása, ugyan úgy fáj. Igazából így szoktam, hogy amikor meglátom reggel h megjött, egyből veszem is be a fájdalomcsillapítót ha fáj ha nem :( De majd lehet kipróbálom ezt az előtte pár nappal már elkezdeni szedni. Köszi :)
2: Igen az orvos is azt mondta. Írt fel 3 hónapig tartó fogamzásgátló injekciót, de azt nem akartuk anyával mert mi lesz ha rosszul leszek tőle?, azt nem lehet abbahagyni úgy, mint a tablettát :/ De mostmár kénytelen leszek azt is "bevállalni" ha nem segít semmi.
3: Majdnem minden vény nélküli fájdalomcsillapítót kipróbáltam, és semmi változást nem veszek észre tőlük. :(
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!