Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi jó a nos-pán kívül a...

Mi jó a nos-pán kívül a ménszesz görcsre?

Figyelt kérdés
Nekem a nos-pa nem igazán segít . Hallatom olyat,hogy a fogamzásgátló szedése alatt nem igazán vannak görcsök. Én nem szedek semmiféle gyógyszert .
2016. aug. 7. 11:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
Algoflex M, Alka-Seltzer N, Troparin Combinatum
2016. aug. 7. 12:02
 2/15 anonim válasza:
nekem mindig is az Algoflex-M jött be
2016. aug. 7. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Én a No-spa mellé mindig beveszek egy Algoflexet is. Állítólag ez ugyanolyan hatású, mint az Algoflex M.

És akkor használ igazán, ha már a fájdalom kezdetekor azonnal beveszem, amikor még csak kezd fájni.

Fogamzásgátlónak van tényleg olyan hatása, hogy kevésbé fáj, kevesebb mennyiségű a vér. De nagyon sok mellékhatása is van. Szerintem nem érdemes szedni, ha van lehetőség máshogy védekezni.

2016. aug. 7. 12:06
 4/15 anonim válasza:
Én is Algoflex M-et szedtem
2016. aug. 7. 12:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Algoflex. Nekem a nospa és más típusú görcsoldók és fájdalomcsillapítók nem jönnek be, de az ibuprofen hatóanyagtartalmú gyógyszerek a legerősebb görcseimet is majdnem teljesen el tudják mulasztani. Ha nagyon későn veszem be, vagy a legdurvább a napon, akkor nem 100%, de azért sokkal jobb mint nélküle.
2016. aug. 7. 12:13
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem szedek gyógyszert... pár hasat megmozgató torna és oké is. A görcs azért van, mert a nem mozgó testből kipréseli a vért, de ha mozogsz rá, akkor elkerülheted a görcsöt. (nagyon ritka ha fáj, de akkor tuti nem nagyon mozogtam pl gép előtt ücsörgök.)

A test edzése sok mindenre jó csak az emberek elfelejtik.

Télen meg a hideg is ráadhat a görcsre: Boltokban /patikákban lehet kapni olyan átlátszó tasakot amiben általában kék gél van; azt fel lehet melegíteni és jó a pocinak. De fagyasztóba is be lehet rakni, s nem fagy meg; jó hidegborogatásnak ha olyan van.

2016. aug. 7. 12:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindenki mindent gyógyszerrel akar megoldani. Pl tesóm tömi magába szinte minden fájdalomra.
2016. aug. 7. 12:18
 8/15 anonim ***** válasza:
6: látszik, hogy neked még sose volt durva görcsöd. Egy kis fájdalom természetes, amire jó a mozgás. De vannak, akik úgy görcsölnek, hogy muszáj gyógyszert szedni. Amikor annyira fáj, hogy felkeli is alig bírok az ágyból, akkor meghalnék, ha még tornáznom is kéne.
2016. aug. 7. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Adri: ha neked jó, az remek, irigyellek. Nekem is van barátnőm, aki saját bevallása szerint nem is tudja, milyen az a fájdalom. Én heti 3-4x járok kardiózni és konditerembe, fájó hassal pokoli, ráadásul provokálja. És nem, nem segít, nem lesz tőle rövidebb, nem tisztul, csak gátol mindenben. Gyógyszerből 1-2 típus hoz ideiglenes megoldást, de pl. egy Rubophen egy óra múlva már ki is megy. Annyira szaggatja a méhem, hogy simán hányásig fajul az egész, vagy egyszerűen meg sem merek mozdulni, míg el nem múlik. Mindez kezdődik két nappal menstruáció előtt, és az 5. napig simán eltart.

Úgyhogy egy picit vegyünk vissza az arcból meg a nagypofival megmondásból. Nem mindenkinek fájdogálás, nem mindenkinek múlik mozgásra, hanem sajnos van egy réteg, akinek komoly küzdelem minden egyes havibaj.

2016. aug. 7. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak algoflex m segít és melegvizes palack.
2016. aug. 7. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!