Mit csináljunk a menstruációs görcs ellen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 20:09
1/5 anonim válasza:
Aszpirin csökkenti az görcsöt okozó hormon hatását.
2/5 anonim válasza:
Ha komoly a görcs, irány a nőgyógyász. Sok nagyon fincsi betegség lehet az oka, akár mióma vagy endometriózis. Ha nem kezelik ezeket időben, akkor meddővé válhatsz.
3/5 anonim válasza:
Rengeteg görcsoldó van a piacon. Kinek melyik válik be. Egyhébb esetben elég a No-spa. Nekem nagyon erős van, én Algopyrint+Troparint veszek be. De vannak különböző NSAID-ok, csak azok nekem kimarják a gyomromat.
4/5 anonim válasza:
Forro vizes zuhanyzas nekem sokat segit. Meg hât a gyogyszerek. En algopyrint szoktam szedni rà
5/5 anonim válasza:
Én egy ideig Cataflamot szedtem(kapható vény és vény nélküli) de marha erős gyógyszer, sokszor bekábultam tőle,meg a vesém is el kezdett fájni, úgyhogy leálltam vele. Algo flex m-et szoktam vagy Meristint.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!