Mit tegyek, ha van 2 nagy csomó a mellemben?
Lassan egy éve van(nak) a bal mellemben csomó(k). Akkor megnézték, ciszta, de nem mondtak rá semmit.
Az utóbbi pár napban viszont kívülről is látszik 2 csomó, körülöttünk pedig kék folt van. A legnagyobb problémám most az, hogy nagyon fáj, ég, nem fér el, és már az oldalam is fáj.
Nincs itthon fájdalomcsillapító, orvoshoz nem tudok elmenni se most, se máskor.
Tehetek ellene valamit házilag?
17/L
Kétévente? Ne haragudj, de 17 éves korom óta járok nőgyógyászhoz, azóta minden évben megnézi a mellemet is, pedig nincsenek panaszaim, sőt, mondja, hogy ellenőrizzem magamnak havonta. Az elszíneződés pedig nem egy jó jel.
Ismerem a helyzetedet, nekem is elég erőszakos, beleszólogatós anyukám van, aki még a nekem feltett kérdésekre is válaszolna helyettem, ha hagynám, de most a te érdekedben mondom, hogy muszáj a sarkadra állni. Vagy menj el a háziorvoshoz és utaltasd be magad valahova, vagy mutasd meg a védőnőnek, vagy akárkinek, akiben megbízol, és segítségedre lehet.
Írd majd meg, mi volt, remélem, nem lesz komolyabb bajod.
Most komolyan nem mentél még el? :/
Van az iskoládban védőnő? Fordulj hozzá akkor legalább, ő majd megérteti veled a dolgokat remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!