Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, ha van 2 nagy...

Mit tegyek, ha van 2 nagy csomó a mellemben?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve van(nak) a bal mellemben csomó(k). Akkor megnézték, ciszta, de nem mondtak rá semmit.

Az utóbbi pár napban viszont kívülről is látszik 2 csomó, körülöttünk pedig kék folt van. A legnagyobb problémám most az, hogy nagyon fáj, ég, nem fér el, és már az oldalam is fáj.

Nincs itthon fájdalomcsillapító, orvoshoz nem tudok elmenni se most, se máskor.

Tehetek ellene valamit házilag?

17/L

2017. jan. 23. 22:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A háziorvos is meg tudja nézni, oda nem bonyolult eljutni 17 évesen. Nem is kell szólni róla anyukádnak, elmész amikor délelőtt van rendelés és kész. Igazolást is ad. Nem fogja megtudni anyukád, hogy elmentél... De ha neked ennyire nem számít az egészséged, akkor ne menj el.... házilag mit tudnál tenni? Erre nincs házilag megoldás....
2017. jan. 23. 23:36
 12/28 anonim ***** válasza:

Szegény :(

Nehéz lesz, de légy erős.és próbálj ennek ellenére önállósodni! Ez nagyon fontos dolog.

2017. jan. 23. 23:42
 13/28 anonim ***** válasza:

A melledben van 2 csomó (ami legjobb esetben még ciszta maradt, és nem fajult tovább, bár ha bekékült, akkor ezt már sajnos kizárom), körülöttünk pedig kék folt van ég, nem fér el, és már az oldalad is fáj.

Ha elmész orvoshoz, az első az lesz, hogy műteni fognak, talán azonnal.

Gondolom, nem akarsz meghalni. Mert, ha napokig(!) húzod, akkor valószínűleg az lesz a következménye.

Mennyi felelőtlen szülő :(

2017. jan. 23. 23:45
 14/28 A kérdező kommentje:
Sokszor mutattam már neki, hogy tapogassa meg, nézze meg, de soha nem mond rá semmit. Ha azt mondom dokihoz kéne menni, hülyének néz. Illetve mikor tavaly doki megnézte, először ő is annak nézett, azt mondta nincs ott semmi, végül én erőltettem, hogy nézzék meg UH-val, és mégis ott volt.
2017. jan. 24. 07:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Fogod magad és elmész először nőgyógyászatra időpontot kérni, aztán aznapra kiirattatod magad a háziorvossal. Kicsit szedd már magad össsze, nincs anyád a nyakadba nőve....
2017. jan. 24. 10:35
 16/28 anonim ***** válasza:
Ezzel nem szabad jatszani, nagyon komoly dolog is lehet, es MUSZAJ orvoshoz menni vele. Anyakent mondom, hogy elkepzelni sem tudom, hogy ha a lanyom mondana nekem hogy ilyen problemaja van ne vinnem azonnal az orvoshoz. Ne haragudj, de se anyukadat, se teged nem ertelek... 17 evesen majdnem hogy felnott vagy mar, orvoshoz el tudsz menni egyedul akar meg ma. Anyukadnak pedig megmondod utolag, mikor mar visszajottel.
2017. jan. 24. 10:46
 17/28 anonim ***** válasza:
17 évesen bátran elmehetsz egyedül is orvoshoz. Ritkán mondok ilyet kiskorúnak, de ez az eset, amikor ne törődj anyukáddal, lógj el tőle nyugodtan. Esetleg kérjél segítséget más rokontól, apukádtól, nagynénitől, nagymamától.
2017. jan. 24. 12:16
 18/28 anonim ***** válasza:

Azonnal menj orvoshoz! A kékülés és hogy kívülről látszik nagyon nem jó jel! Pont most terjed a neten a kép ami segít a mellrák megelőzésében, narancsokon mutatja hogy mivel kell dokihoz menni azonnal!

Ez ellen házilag nincs semmi. Ezen csak orvos segíthet.

17évesen nem kell ehhez anyukád, én 16 éves korom óta járok évente nőgyógyászhoz, vagy ha valami gond volt akkor elmentem mielőbb, háziorvoshoz viszed a vizsgálati papírt és ír igazolást. Ez a te érdeked! A rák nem válogat. A ciszta is kidurranhat! Ha anyukád nem segít (bár én azonnal vinném a lányom ha valami nincs rendben!) akkor egyedül, esetleg rokont kérj meg, barátnőt hogy kísérjen el, ha anyukád nem enged akkor szólj a ofidnak, védőnő is segíteni tud ebben, iskolaorvos! Ez nem normális.

2017. jan. 24. 15:30
 19/28 anonim ***** válasza:

Anyukád csúnyán összekeveri a dolgokat. A kétévente elég megnézetni a panaszmentes esetre vonatkozik, amikor csak szűrés kell. Neked nagyon súlyos panaszod van.

Ha otthonról nem tudsz elindulni, akkor indulj el az iskolából, tanítás után vagy akár helyett. Beszélj az osztályfőnököddel, ha bízol benne. Ha nem, akkor csak húzz el. Ez olyan dolog, ami még az igazolatlan órát is megéri, sokkal többről van szó, mint a magatartásjegyed vagy mint bárkinek a véleménye! Harcolj magadért! (#17)

2017. jan. 24. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a tanácsokat!!!!

Anyukádat csak azert nem illetem szavakkal, mert nem esne jól neked.

2017. jan. 24. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!