Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon meg vagyok ijedve. Nem...

Nagyon meg vagyok ijedve. Nem tudom, hogy ez most mi. Lehetséges, hogy csomót érzek a bal mellemben, alul?

Figyelt kérdés

Az a csomó ott természetes, mindenkinek van?

A minap tapogattam a mellem, és beleütköztem a fent említett valamibe.

Meg vagyok ijedve, kérlek nyugtassatok meg, hogy minden rendben van velem!

17L

2016. nov. 19. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ. Egyrészt ott volt-e már korábban, vagy teljesen új? A ciklus melyik szakaszában vagy?(ha vérzés előtt vagy, akkor jobban érzékelhetők a csomók, amik egyébként az emlő mirigyei, főleg, hogy fiatal is vagy és ilyen korban még mirigyes az állomány, míg 40 felett kezd elzsírosodni).
2016. nov. 19. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Felelőtlenség lenne ezt így kijelenteni, hogy persze, normális. Menj el nőgyógyászhoz, 17 éves korban már amúgy is el lehet kezdeni az éves vizsgálatokat, és nézesd meg. Pláne, ha aszimmetrikus, a másik melledben nem érzel hasonlót. Jó eséllyel semmi extra, de ilyesmivel nem játszadozunk.
2016. nov. 19. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:

31-én jöt meg, a mai a ciklusom 20. napja. Eddig nem tapogattam, ezért nem tudom, hogy eddig is ott volt-e.

Kihez kell fordulni ezzel kapcsolatban? Ez is a nőgyógyászhoz "tartozik"?

2016. nov. 19. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. nov. 19. 10:57
 5/6 anonim válasza:
47%

Kedves kérdező!

Jelentkezz be nőgyógyászhoz, aki beutal mell ultrahangra. Ott eldöntik, hogy szükséges e tovább küldeni mammográfiára. Valószínűleg fél év múlva kontrollra kell menni. Mindenképp menj el, így legalább megnyugszol, vagy akár meg is előzheted a bajt.

2016. nov. 19. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is van 2 nagy csomó a mellemben, nagyon nagyok, ott vannak amióta nő. De elmentem nőgyógyászhoz, ő áttapogatta, mindenhol megfogta a mellemet meg megemelgette, picit lötyögtette, a bimbóimat összenyomta de azt mondta ezek után hogy semmi baj, ez teljesen normális:)

13/l

2016. nov. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!