Milyen csomó lehet ez a mellemben?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete kezdtem el érezni, hogy a jobb mellem neha faj foleg ha rafekszem oldalt. Bar akkor meg menstruáció elott voltam azt hittem azert van. Elkezdtem nyomkodni viszont es erzek benne egy kemeny csomót amit ha megnyomok akkor kicsit faj de mindenkepp erzekeny meg nyomas utan is faj par masodpercig és neha bele nyilall a fájdalom arra a reszre akkor is ha nem nyulok hozzá. Nagyon megijjedtem mindent össze olvastam a neten. Igaz a másik oldalon is van arra fele egy csomó de az kicsit kisebb. Természetesen hétfőn amint lehetséges megnézetem dokival. Addig valaki tanácsot tudna adni aki jartasabb ez ügyben? Mert aludni sem hagy az ideg tegnap szetsírtam magam és ma sem keltem jobban :(2016. aug. 6. 08:50
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg be vannak gyulladva a tejmirigyeid, az szokott ilyen jellegű fájdalmat és csomókat produkálni...esetleg ciszta is állhat a háttérben, az is hasonló panaszokat okoz! Vagy fibroadenóma..
Egy biztos: nem rák, mert az nem fájna és abból csak egy csomó van!
Szóval: NON PARA, kisebb probléma lehet, de azért én javasolnám
hogy érdemes lenne egy kivizsgálásra elmenned....!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!