Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rozmaring tea, menstruációs...

Rozmaring tea, menstruációs kimaradásra?

Figyelt kérdés

67. Napja késik,terhes nem vagyok.Már 7,5 éve menstruálok és még nem jött meg pontosan.Nőgyógyásznál pont 1 éve voltam,akkor félévet késett,de nem volt eltérés.Rozmaring tea állitólag meghozza,ti használtátok már?Tapasztalat?

Vagy próbálkozzak megint nőgyógyásszal,aggodok hogy emiatt a későbbiekben(!!) családalapításnál gondot jelenthet..

18/L

#menstruáció #tea #Eozmaring
2017. jan. 17. 18:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Meghozza, a barátnőm sokszor alkalmazza ha már nagyon nem akar megjönni neki csak a pms van. Viszont ennél endokrinológust keress fel mielőbb! Ne nőgyógyászt, tapasztalatból mondom hogy ne, csak fogamzásgátlót ad és nem oldja meg a gondot ami visszatér.. Én is így jártam és 23évesen magamnak kellett mindent kiharcolni (vizsgálatok ) hogy végre megtudjam mi a bajom és időben elkezdhessenek kezelni! Különben ahogy a doki mondta "amíg van a tabletta mellett vérzés addig szedje, a pattanások, hát maga ilyen fajta (cisztás mély pattanások..) és ha babát akar akkor még 1 évig lehet próbálkozni, max stimuláció kell" csak közbe majdnem cukorbeteg lettem az IR-től és pajzsmirigy gondom is volt amit fél évig kezeltek mire stabil lett az érték.
2017. jan. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!