Lehet a hidegtől vesetájéki fájdalmam? Gyógyteázás jó lehet rá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok,gyakori felfázó voltam amíg párkapcsolatban éltem,mióta nem (kb fél éve),azóta nincs ilyen problémám,bár néha érzem,hogy ki akar újulni,de olyankor nagy dózisú C-vitaminnal vagy tözegáfonyával,esetleg ezek kombináiójával visszaszorítom a dolgot,plusz rengeteg folyadék(főleg víz,ritkán tea). Múlt hétvégén mindkét nap sokat voltam kint ebben a -14-5 fokos hidegben munka miatt,át is fagytam,főleg a végtagjaim fáztak. Tegnapelőtt kijött rajtam egy vírusos megbetegedés(hányinger,fejfájás egész nap),ezzel egyidőben pedig megfázás hurutos köhögéssel,orrfolyással. Akkor már éreztem egy kis vesetájéki fájdalmat meg hasfeszülést,de csak bizonyos pozíciókban,azt hittem a derekamat feküdtem el,ezért nem foglalkoztam vele. Most viszont egyértelműen érzem,hogy nem erősen,de azért kellemetlenül fáj a jobb oldali vesém. Lehet ez a sok hidegtől,ami a lábamon keresztül ért mostanában? Néhány éve már kísérte a felfázást vesetájéki fájdalom,az elmúlt magától egy idő után,gyógyteáztam rá illetve mindig hordtam a derékmelegítőt. Most vesetisztító teám nincs,cickafarkat iszok rá illetve derékmelegítőzök,meg sok folyadékot viszek be,ez jó lehet?2017. jan. 14. 10:00
1/3 anonim válasza:
Jobban járnál, ha elmennél az orvoshoz, elküldene laborba egy vizeletvizsgálatra és egy ultrahangra.
Nem véletlenül újulnak ki állandóan az ilyen jellegű problémáid. Valószínűleg soha nem voltál kellően kivizsgálva és kikezelve.
2/3 A kérdező kommentje:
Fél évet jártam vele orvostól orvosig,csomó vizsgálat,gyógyszer,vérvételek,stb. Az egyetlen amit a végén javasolni tudott a doki,hogy ne szexeljek annyit. Egyébként ez meg is oldotta a dolgot,azóta nem újul ki,mióta nem élek rendszeres nemi életet,de egyébként egy idő után már a barátom is kezelve volt,pedig nem volt semmi baja,de nehogy egymást fertőzgessük,másrészt mindig óvszerrel voltunk együtt,ami meg direkt az ilyenek megelőzésére való. Nem tudom hova vagy hogyan tudnék még elmenni,hogy megoldás legyen a problémára, de a nagydózisú C-vitamin és a sok folyadék jónak tűnik a problémára,akkor minek tömjem magam gyógyszerekkel.
2017. jan. 14. 10:44
3/3 anonim válasza:
Ne játssz vele! A vesetájéki fájdalom nem gyerekjáték bármitől is van,mert "rámehet" a veséd! Menj el orvosohoz,akár ügyeletre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!