Volt már olyan mikor bepisilés vagy befosás miatt kerültetek kínos helyzetbe? Ha igen leirjátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 09:31
2/10 anonim válasza:
Nekem csak általános iskolás első osztályban volt bepisilős "élményem". Azt hittem, ha terpeszben ülök a földön, akkor vissza lehet tartani és nem kell bemennem az udvarról a wc-be. Hát, nem úgy volt...:-) A terpeszben üléstől nem fog elmúlni a pisilhetnék...:-D
3/10 anonim válasza:
A párom barátnője mesélt egy sztorit a páromnak miszerint a volt pasija kefélés közben lefosta a falat amikor elélvezett :D :D
4/10 anonim válasza:
Kisebb koromban elkezdtem menekülni egy kutya elől,és amíg kergetett én szépen bepisiltem félelmemben.
5/10 anonim válasza:
kínos volt:S kismedence gyulladásom volt és már nem bírtam tartani,a villamoson bepisiltem:S szerencsére tél volt és hosszú kabát alatt nem látszódott semmi.de akkor is nagyon ciki.
6/10 anonim válasza:
oviban még. anyum nem fogta fel hogy utálom azt a nadrágot amit rám erőszakolt (oka volt az utálatnak -> kicsi volt rám) és ezért mikor rohantam ki wc-re hiába értem ki, nem bírtam lehúzni időben.. szülői hülyeség (Y)
7/10 anonim válasza:
szia!egyszer én azt hittem, hogy egy ártalmatlan puki jön,
de sajnos "sógorotúl" jött.szerencsére nem ütött át a fehér gatyámon,de egész nap tiszta ideg voltam, hogy szaros vagyok,büdös vagyok. de azóta mindig van nálam pótbugyi:))
8/10 anonim válasza:
néhány éve elütött Balatonon egy motoros csónak, konkrétan kikötés közben "felkent" arra a deszkára, amin ki szokták húzni a csónakokat a partra. Tört kezem-lábam, és akkor az ijedtségtől összefostam magam. Bár akkor ez volt a legkisebb problémám...
9/10 anonim válasza:
Én sokáig ilyen zavarokkal küszködtem, jónéhányszor bekerültem vele a kórházba is kivizsgálásra mert álmomban bepisiltem.Volt hogy maga az orvos alázott meg,de volt olyan alkalom is mikor még általános iskola alsó tagozatában egyszer nem bírtam tartani és bepisiltem akkor megaláztak az osztálytársaim azóta egyszer sem fordult elő.
10/10 anonim válasza:
Én egyszer mikor mentem le a büfébe éreztem hogy finganom kell és el akartam halkan engedni erre befostam és olyan hangja meg szaga lett hogy mindenki rám nézett én meg kínomban elkezdtem tovább enni a pizzás csigámat aztán elmentem erős szargőzt hagyva magam után. Ez még 2x megismétlődött abban az évben mire rájöttem hogy a C vitaminom helyett hashajtót szedtem be minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!